Fosta lui Răzvan Simion a spus „Da”. Cu ce se ocupă bărbatul ales

Fosta lui Răzvan Simion a spus „Da”. Cu ce se ocupă bărbatul ales
Răzvan Simion s-a separata de soția lui ca să fie cu Lidia Buble, dar și această relație s-a încheiat după cinci ani. Prezentatorul pare să își fi găsit fericirea alături de arhitecta Daliana Răducan.  Dar și fostele își văd de treabă.

Fosta lui Răzvan Simion a spus „Da”. Mai exact fosta lui nevastă, mama celor doi copii pe care îi are cu „matinalul”, și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Diana Simion a spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile. Diana se afla  într-o relație cu un afacerist din Timișoara, de aproximativ doi ani.

Fosta lui Răzvan Simion a spus „Da”

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit a doua oară. Bărbatul care a convins-o este Radu Bița, printre altele, proprietarul unui bistro cunoscut din zona centrală a Timișoarei. Cei doi se cunosc de decenii. S-au regăsit în anul dinaintea pandemiei. După întâlnirea întâmplătoare, la un eveniment, cei doi au început să iasă împreună, iar dragostea i-a cuprins. La momentul respectiv, Diana era divorțată deja de ani buni.

„DA. Suntem o familie”, a scris noul soț al Dianei Simion pe pagina lui de Facebook. Radu Bița a cerut-o în căsătorie pe Diana anul trecut, oferindu-i un inel scump.

Amândoi sunt fericiți împreună și au distribuit imagini de la fericitul eveniment, pe paginile lor de socializare. Diana a purtat o rochie de culoare roz pudrat.

Cum s-au separat Diana și Răzvan

Răzvan Simion și Diana au pus capăt căsătoriei lor în 2015. La momentul respectiv aveau 15 ani de relație și doi copii. La scurt timp după despărţire, prezentatorul a început să se și afișeze cu Lidia Buble. La momentul respectiv se spunea că relația începuse de destul timp înaintea divorțului. Într-un final, cei doi au recunoscut că formează un cuplu. Anul trecut, Lidia și Răzvan și-au spus „Pa”. Exact când prezentatorul și-a regăsit echilibrul, în brațele noii sale partenere, Lidia are grijă să-l țină a curent cu sentimentele pe care încă i le poartă.