Fosta noră a lui Virgil Măgureanu se mărită pe stadion

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu se mărită pe stadion
După căsnicia grea pe care a avut-o cu Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu, Alina Petre și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care a făcut-o cu adevărat fericită.

Cu Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, Alina Petre se află într-o poveste de iubire de doar două luni, dar cei doi nu mai pot trăi unul fără celălalt. Blonda susține că toți cei care au auzit au rămas fără cuvinte, iar mama sa este sceptică, însă de data asta ea e convinsă că va fi bine.

„O să mă îmbrac în ton cu locația și culorile echipei”

Alina Petre a dezvăluit și unde vrea să facă nunta. „Pe un stadion din București și sper să fie așa cum ne-am închipuit noi că o să fie, ceva special. A fost foarte spontană decizia asta, și, probabil, că o să mă îmbrac în ton cu locația și culorile echipei. A fost totul foarte spontan, ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut.

Alina Petre și Bogdan Vasiliu își pun pirostriile

„Am vrut să leg de această sărbătoare, care este cu totul specială”

„Mama este cam sceptică, dar mi-a spus să fac ce îmi spune inima pentru că asta este important în viață și, până la urmă, pentru asta trăim, pentru momentele frumoase. Am vrut să leg de această sărbătoare, care este cu totul specială și am ales să facem acest lucru pentru că ne dorim să mergem și în fața lui Dumnezeu, acolo să ne unim destinele”, a spus Alina Petre, potrivit Spynews.

„Fostul meu soț era un băiat rău, era un băiat agresiv”

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Alina Petre a vorbit despre momentele foarte grele pe care le-a trăit alături de băiatul lui Virgil Măgureanu, care s-a comportat așa cum nu merită nici o femeie. „Fostul meu soț era un băiat rău, era un băiat agresiv, dar totuși avea o limită. Eu aveam un tipar spre oamenii agresivi. Acum am ales altceva. (…)”, a declarat blonda.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu

„Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții”

De asemenea, ea a povestit cum a ajuns la poliție și nimeni nu i-a dat ajutor. „M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum.

Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel și să spun lucrurilor pe nume”, a scris ea cu ceva timp în urmă pe contul de socializare.

Marian Măgureanu, fostul soț și tatăl fetiței ei, a murit pe 23 martie 2021, după ce a fost infestat cu coronavirus.

Recomandarile noastre