Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, în stare critică la spital

Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, în stare critică la spital
Modelul internațional a fost internat în stare critică la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București.

Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, este una dintre cele mai frumoase femei din România. Celebru model internațional, aceasta a fost internată cu COVID-19 și se află în stare critică. Potrivit informațiilor obținute de  Playtech.ro, tânăra  este ajutată de aparate pentru a putea respira normal. Medicii fac tot posibilul pentru a grăbi însănătoșirea vedetei.

A ajuns aici după ce criza sanitară izbucnită în urmă cu doi ani i-a afectat serios cariera. Ea nu a mai putut să călătorească și a pierdut multe contracte. ,Am pierdut foarte multe opțiuni pentru că nu am putut călători. De obicei, majoritatea, nu toate, dar majoritatea opțiunilor vin de pe o zi pe alta, last minute. Și atunci, fiind foarte multe restricții, pentru că trebuie să te testezi, să aștepți rezultatul, să călătorești, să stai și în carantină, e foarte complicat”, a spus Alice Peneacă, în emisiunea ‘La Măruță’.

Alice Peneacă a fost, doi ani, doamna Păunescu

Alice Peneacă a fost soția lui Bobby Păunescu timp de doi ani, între 2015 și 2017. Cei doi au decis să se separe, de comun acord, după cum a subliniat modelul.

,,A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din pacate nu s-a finalizat cum am fi dorit. Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, a declarat, în trecut, Alice Peneacă, pentru „Agentia VIP”.

Peneacă s-a apucat de modelling în adolescență, după 10 ani de balet. Frumusețea și corpul bine conturat au propulsat-o rapid în carieră pe podiumurile internaționale. Ea a apărut în cele mai cunoscute reviste din întreaga lume și colaborează cu mărci celebre de modă.

Sursa foto: Instagram

Parteneri