Fosta soție a unui star Baywatch a ajuns om al străzii. Imagini dramatice

Fosta soție a unui star Baywatch a ajuns om al străzii. Imagini dramatice
Fosta soție fără adăpost a starului Baywatch, Jeremy Jackson, a fost văzută scormonind într-un coș de gunoi pe străzile din Los Angeles, la mai bine de doi ani după ce a fost văzută pentru prima dată trăind într-o zonă părăsită, arată fotografiile exclusive obținute de Daily Mail.

Fosta soție a unui star Baywatch a ajuns om al străzii. Model de succes cu ani în urmă fosta parteneră a starului Baywatch, Jeremy Jackson, trăiește fără adăpost. Loni Willison a fost descoperită pentru prima dată ca fiind fără adăpost de Daily Mail, în octombrie 2018. Situația era teribilă pentru fostul model. Tânăra care defila pe catwalk își tunsese scurt părul. A recunoscut că încerca, de un an de zile, să păstreze o aparență cât mai murdară. „Așa nimeni nu mă atacă”, a mărturisit aceasta. Ea a  pierdut toți banii și a rămas fără adăpost în 2016.

Deși un vechi prieten a încercat să o ajute și un specialist în reabilitarea dependenților drogurilor i-a oferit gratuit un tratament care altfel ar fi costat 90.000 de dolari, Loni s-a întors pe stradă și nu a mai fost văzut din nou până în octombrie 2020.

Desculță și căutând prin gunoaie

Loni, care a divorțat de Jackson în 2014, a fost văzută săptămâna aceasta căutând în coșurile de gunoi din Santa Monica. Trăgea după ea un coș de cumpărături Whole Foods plin de bunurile ei de-a lungul unei străzi aglomerate, în timp ce mânca ceea ce părea a fi o bucată de pâine. Ea a fost surprinsă scormonind într-un tomberon, purtând mai multe rânduri de haine pe ea și fără pantofi în picioare, doar cu șosete.

În octombrie 2020, Loni a vorbit cu jurnaliștii de la The Sun „Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc foarte bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce am nevoie chiar aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd, nu vor să mă vadă” – a fost mărturia fostului model.

În 2018, Loni a dezvăluit că a fost evacuată din apartamentul ei din West Hollywood după ce și-a pierdut slujba și a suferit probleme de sănătate mintală. Lucra ca asistentă la un centru de chirurgie estetică din Los Angeles, dar a fost concediată. Apoi a lucrat pentru un agent imobiliar care, spune ea, a refuzat să o plătească.

De asemenea, Loni era convinsă că este torturată în apartamentul ei prin intermediul electricității. Acest lucru dovedește o problemă de sănătate mintală pentru care are nevoie disperată de ajutor astăzi. Nu și-a putut plăti chiria, și nici mașina, așa că a ajuns în stradă, cu toate bunurile ei înghesuite într-o valiză.

Psihoză cauzată de abuzul de droguri

Șocant, Loni a mărturisit că nu s-a mai spălat de un an – păstrându-se cât mai murdară posibil pentru a preveni posibilitatea de a fi agresată sau violată pe străzi. De asemenea, a dezvăluit că este jefuită în mod regulat. „Am pierdut două locuri de muncă și totul s-a prăbușit. Au trecut doi ani, de atunci am fost pe stradă”, a mai spus Loni pentru Daily Mail.

Pe măsură ce fostul model a început să se deschidă, a devenit clar că este devastată de o dependență de metamfetamină și că se confruntă cu o boală psihică, probabil cauzată de abuzul de droguri. Ea a povestit despre cum corpul ei a fost încărcat cu electricitate și despre cum a simțit că este o amenințare pentru oamenii din jur.

A spus că încărcătura ei electrică a dărâmat clădirile și a provocat haosul la Hollywood – și singurul lucru care ar putea să-l oprească a fost drogul ales. „Am fost torturată în casa mea, în apartamentul meu”, a explicat Loni.

„Trăiam singură, dar mă electrocutau. A fost foarte rău, chiar oribil. Ulterior am găsit o urmă roșie pe ceafă și cred că așa mi-a intrat electricitatea în cap. Lucrurile s-au înrăutățit și apoi am fost dat afară. Într-adevăr, am mulți prieteni, am familie, dar toată lumea cu care am vorbit la acea vreme mi s-a părut cu adevărat ciudată.

M-am străduit să le explic despre ce vorbeam, chiar și lucruri foarte simple, așa că am încetat să vorbesc cu toată lumea. Pur și simplu nu mă ducea nicăieri și asta mă frustra. Nu am avut niciun contact cu familia sau prietenii recent, a explicat fosta soție a starului din Baywatch.

Fosta soție a unui star Baywatch a ajuns om al străzii

Amintindu-și de fostul ei soț Jeremy Jackson – care a fost acuzat că a încercat să o sugrume într-o furie violentă – a spus că nu a mai avut niciun contact cu el: „Am avut un mic apartament. Dar ne-am despărțit. Nu am avut niciun contact cu el de atunci. L-am văzut odată în afara apartamentului meu când începusem să fiu torturată. L-am văzut, era la telefon și apoi în secunda următoare a fost invizibil. Era literalmente plecat”, a mai povestit fostul model.

Loni Jackson a povestit cum supraviețuiește pe străzi. „Pe stradă ești în preajma oamenilor care fac orice pentru a trece și dacă văd ceva ce ai, care îi va ajuta, vor lua totul. Este un mod de supraviețuire. Practic stau cât mai murdară posibil, astfel încât nimeni să nu mă atace. Cu cât sunt mai murdară, cu atât mai bine.

Miros, de asemenea, dar nu sunt prea mirositoare acum. Mi-am tăiat părul, ca să arăt diferit. Am făcut-o singură. Dar, și așa am fost atacată, și asta se va mai întâmpla”, a mai povestit tânăra de 37 de ani care a fost căsătorită cu starul Baywatch.

Ea susține că ar vrea să nu mai fie nevoită să trăiască pe străzi: „Vreau o viață nouă. Am mai fost la reabilitare înainte, dar nu mi-a ieșit. Am nevoie de ajutor”.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Trump a părăsit Casa Albă: ”Să aveți o viață frumoasă, ne vom revedea curând”

Recomandarile noastre