Foștii colaboratori ai Simonei Halep fac scut în jurul sportivei. Pun umărul la salvarea vedetei

Foștii colaboratori ai Simonei Halep fac scut în jurul sportivei. Pun umărul la salvarea vedetei
Scandalul în care e implicată acum Simona Halep i-a făcut pe foștii săi colaboratori să ia atitudine. Pun umărul la salvarea vedetei. Vor să se facă dreptate.

Vestea că Simona a fost depistată pozitiv cu roxadustat, i-a adus în prim plan pe foștii colaboratori ai vedetei, reputatul antrenor Darren Cahill și managerul Virginia Ruzici.

Foștii colaboratori ai Simonei Halep fac scut în jurul sportivei. Pun umărul la salvarea vedetei

Darren Cahill și Virginia Ruzici, foștii colaboratori ai Simonei Halep îi oferă ajutorul sportivei. Celebrul antrenor australian care i-a dus pe locul 1 mondial nu doar pe Simona, ci și pe Lleyton Hewitt și Andre Agassi, alături de Virginia Ruzici sut convinși că tenismena e nevinovată.

Cahill a antrenat-o aproape șase ani pe româncă, în timp ce Ruzici i-a fost alături nu mai puțin de 14 ani, dar blonda se pare că n-a ținut cont de acest lucru și s-a lăsat pe mâna colaboratorilor lui Patrick Mouratoglou.

„Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate”

„O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul Virginiei Ruzici, care a fost redistribuit astăzi de Darren Cahill, pe pagina sa de Instagram.

Darren Cahill bagă mâna în foc că Simona nu e vinoactă cu nimic

Mai mult, Darren Cahill spune că Simona își punea semne de întrebare chiar și când un medic îi prescria un medicament, tocmai pentru a nu avea nici un fel de probleme. „Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani.

În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero. Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau».

Integritatea Simonei este impecabilă. Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabil

Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor. A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des.

Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă. Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o.

Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt geniul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”, a spus Darren Cahill în mesajul postat pe Instagram.