În 2010, Codin Maticiuc avea aproape 30 de ani. Degeaba a încercat să-i convingă pe jurnaliști că el chiar își ajută tatăl în afaceri pe parcursul zilei, că are un birou la firmă, unde muncește, sau că e implicat foarte tare în activitatea unui cămin de copii înființat de familia sa, că nu-i „un băiat de bani gata”, chiar dacă părinții au făcut avere. Dacă a văzut că n-are succes, a refuzat să mai vorbească cu presa și nici gând să mai acorde vreun interviu.

La un moment dat, o revistă nou apărută a vrut un interviu exclusiv cu Codin, figura centrală a lumii mondene. I-a spus jurnalistei că face interviul doar dacă revista va vărsa, timp de câteva luni, suma de 500 de euro în contul orfelinatului pe care îl patronează şi îl subvenţionează de ani de zile împreună cu familia sa. Evident, interviul nu a mai avut loc. Dar au fost ziariști care, împinși de curiozitate, s-au dus și au făcut reportaje la orfelinatul din Giulești.

Iată că toate etichetele puse în trecut acestui tânăr s-au spulberat, iar viața și cariera pe care și-a croit-o este departe de viitorul pe care i-l prevedeau „fătucele de pe monden”.

Astăzi, Codin Maticiuc este producător de filme, ba și joacă în comedia Miami Beach, scrie, a publicat o carte despre viața mondenă, a renovat o secție de la Fundeni pentru copiii bolnavi de cancer, e în continuare preocupat de soarta micuților din orfelinat, e influencer pe rețelele de socializare și… a devenit tatăl unei fetițe superbe.

Smaranda, călcâiul lui Ahile

Smaranda Maticiuc are un an și 3 luni, iar tatăl său mărturisește că ea i-a pus capac, l-a transformat radical în toate privințele. De fapt, Codin Maticiuc descoperă acum trăirile a milioane de tați și, de multe ori, scrie pe pagina lui de Facebook niște mesaje emoționante. Ultimul sună așa:

”Am fost invincibil. Am fost și nu am știut. Adeseori mi-a fost teamă. De adversar, de greutăți, de viață în general. Nu trebuia să-mi fie. Eram invincibil sau chiar dacă pierdeam o luptă nu puteam pierde întregul război. Și dacă prin absurd îl pierdeam și pe acela mă umfla râsul căci eram nemuritor.

Acum însă nimic nu mai e la fel căci pe 04 aprilie anul trecut mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile. Se numește Smaranda și de câte ori plânge noaptea sau face febră sau îi ies nu știu ce pete pe pielea-i perfectă eu simt că mă sfârșesc efectiv. Nu mă așteptam la asta. Fetița nu a venit și cu o forță în plus, o motivație să muncesc în plus, să realizez lucruri. Eram destul de motivat și înainte. Nu mi-a dat o forță în plus, doar o slăbiciune. Când nu se simte bine sunt nervos, abătut, îngrijorat. Trec de la o stare la alta ca o femeie pe ciclu, mănânc compulsiv, fumez mai mult și sufăr ca un câine.

NU AVEAI CE SĂ-MI FACI ÎNAINTE CA SA MĂ DĂRÂMI AȘA. Efectiv nu aveai ce. Iată-mă însă acum victimă sigură în fața unei răceli cât de mici. Iată-mă cum mă foiesc nervos când pe ea o supără dințisorii, cum îmi sare inima din piept când aud doar că nu e în apele ei. Vreau in continuare să cuceresc Troia și mă rog la Dumnezeu să nu mă lovească în călcâi căci altceva nu mă poate opri vreodată. Amin”, a scris cu maximă sinceritate Codin Maticiuc.

Nu cu mult timp în urmă, Codin a dezvăluit Cuma petrecut un weekend la mare, cu fetița și iubita sa. Cluburile rămăseseră demult închise în debaraua sufletului lui.

”Mereu am încercat să le cuceresc seara pe plajă”, a scris Codin în dreptul fotografiilor cu Smaranda.

Cum arată DiCaprio după izolare. Primele imagini, pe plajă cu iubita

Ciprian Marica a sfidat Covidul cu gura până la urechi. Avem poza!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp