Fostul ministru Ioan Rus va intra într-o nouă etapă, după ce presa a tot scris despre viața lui tumultoasă. Și cei doi copii ai săi au fost în paginle ziarelor locale. Sunt bogați și extravaganți. Iată, că familia va intra într-o nouă etapă.

Fostul ministru Ioan Rus va intra într-o nouă etapă. E legată de fiul său

Ioan Rus (66 de ani) a fost ministru de interne, în Cabinetul Adrain Năstase, apoi al transporturilor, în Guvernul condus de Victor Ponta. A rămas în memoria românilor pentru afirmația despre copiii românilor plecaţi la muncă în străinătate că devin golani, iar nevestele – curve.

Laura Andreşan, o fostă jurnalistă din Cluj, a susţinut, în 2007, că a avut o aventură cu fostul ministru Ioan Rus, alintat Ucu. Andreşan l-a trecut pe clujean în Topul 10 al bărbaţilor care i-au trecut prin pat.

Copiii fostului demnitar au dus o viață îndestulată, de nababi, după cum scrie presa locală.

 

Alexandru Rus a decis să o ceară de soție pe Bianca Sim chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 30 de ani. Foto: gazetadecluj.ro

Fiul lui Ioan Rus se însoară?

Când a împlinit 24 de ani, Alex Rus a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca. Hotelul Meridian, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar, fostul șef al Romsilva, printr-o schemă complicată relatată de presă. Juniorul a mai deținut până în martie și o cafenea în Cluj, un lanț de cafenele. Lui Alex îi plac femeile frumoase, motoarele și călătoriile exotice.

În ultima perioadă a postat o mulțime de fotografii având alături o brunetă focoasă. Pare  că între cei doi tineri s-a închegat o relație serioasă. Jurnaliștii de la gazetadecluj.ro au aflat în exclusivitate că Alex Rus a făcut primul pas.

Bianca Sim a fost cerută în căsătorie, marți seara, de Alexandru Rus, fiul fostului ministru de Interne Ioan Rus, la restaurantul Pastel din Hotel Meridian. Alexandru Rus a decis să o ceară de soție pe Bianca Sim chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 30 de ani.

Foto: Gazeta de Cluj