Foto. Cum arată de fapt noul iubit al Andreei Bălan

Foto. Cum arată de fapt noul iubit al Andreei Bălan
A plâns după despărțire, a zis că nu știe cum să le explice fetițelor că tati nu mai vine acasă, dar, în sfârșit și-a găsit liniștea. Andreea Bălan zâmbește din nou. Trăiește viața la maxim, pe litoral, alături de noul bărbat din viața ei. S-ar putea spune că e de-a dreptul îndrăgostită.

Celebra cântăreață a fost surprinsă zilele acestea la o petrecere, pe litoral, iar martorii relatează momente de tandrețe maximă între ea și Tiberiu Argint. De fapt, chiar bărbatul e cel care a ”oficializat” relația, postând o imagine artistică, perfect clară, de la petrecerea unde s-au distrat până la răsărit.

Vă amintiți fotografia de acum trei zile de pe plaja din Vama Veche în care Andreea Bălan ”bea răsăritul dimineața”, după cum a postat pe o rețea de socializare uitându-se galeș la fotograf.  Din aceeași dimineață de pe plaja de la Yuva, tânărul manager de vânzări de la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane, posta același răsăsit, într-un cadru mai larg. Teo Argint are legătură cu media, el fiind fratele Soniei Argint, prezentatoarea unei emisiuni de sănătate de la TVR.

”Singurul moment când mă simt bătrân e dimineața după ce am băut ca o mult mai tânără versiune a mea”, a scris tânărul înalt, brunet și foarte atrăgător, pe rețeaua de socializare în dreptul imaginii. El mai postează și o imagine din locul unde a fotografiat-o pe Andreea în dimineața de după petrecerea de pomină  de la Yuva. Tiberiu Argint spune despre sine că are o superputere: ”creez zâmbete”.

Cu ajutorul iubitului, Andreea Bălan va trece peste divorțul de actorul George Burcea, pentru care cântăreața a depus deja actele. Ea își dorește custodia completă asupra celor două fetițe ale cuplului. Recent, aceasta declara că nu va accepta ca tatăl lor să le prezinte iubitele sale, în următorii ani.

Iubirile Andreei

La 20 de ani Andreea s-a mutat de la părinți în București, iar așa și-a cunoscut primul iubit, Teo Păcurar, cu care s-a și logodit un an mai târziu (cei doi și-au tatuat inele pe degetele inelare). Peste încă un an s-au despărțit: ea voia viața efervescentă a capitalei, băiatul voia să stea cu părinții, la Bistrița. La scurt timp după despărțire, Keo a intrat în viața Andreei Bălan.

Relația cu Keo a durat cel mai mult, ani de zile, și toată lumea credea că va urma nunta. În 2014, la scurt timp după ce s-au despărțit, Andreea Bălan a început o relație cu un pușcaș marin american, cu care a fost împreună mai puțin de un an.

În 2015, vedeta anunța că e single din nou. La scurt timp s-a cunoscut cu George Burcea, iar doi ani mai târziu au făcut nunta pe o plajă, în California, după ce li s-a născut prima fetiță.

Sursa foto: Instagram