Foto exclusiv. Una din victimele de la Onești este nepotul cântărețului folk Benny Jugaru

Foto exclusiv. Una din victimele de la Onești este nepotul cântărețului folk Benny Jugaru
Am aflat câteva date despre unul dintre bărbații care au fost uciși de Gheorghe Moroșanu, după ce i-a sechestrat într-un apartament din Onești.

Unul din cei doi electricieni uciși de Gheorghe Moroșan, la Onești, este Silviu Iștoan, de 36 de ani. Silviu era nepotul unui cunoscut folkist.

Unchiul electricianului ucis cu lovituri de cuțit este muzicianului folk Benny Jugaru, cunoscut trubadur în lumea acestui gen muzical. Mama lui Silviu a fost sora lui Benny. Femeia a murit însă când Silviu avea numai trei ani, iar băiatul nu a avut o copilărie prea fericită, lipsit fiind de dragostea maternă.

De ani de zile, Silviu Iștoan lucra ca electrician la combinatul din localitate, acolo unde lucrase și soția celui care avea să-i ia viața. Era necăsătorit.

Folkistul Benny Jugaru, născut tot în Onești, consternat de tragedie, a transmis un mesaj, distrus de întâmplare: „Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Silviu, nepotul meu și fiul sorei mele, care s-a stins prea curând, când Silviu avea doar trei ani”.

Așa cum se știe, Silviu Iștoan și colegul său Dan Pătatu, de 52 de ani, au fost înjunghiați luni, 1 martie, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Stirenului, din Onești, de Gheorghe Moroșanu, de 67 de ani, după ce au fost ținuți ostatici, legați la mâini cu coliere de plastic, timp de mai multe ore.

Mai mult de 6 ore, efective importante de poliție au încercat să negocieze cu criminalul care revendica apartamentul în care îi ținea ostatici pe cei doi electricieni, sub pretextul că fusese expropriat abuziv din apartament, cu ani în urmă.

Operațiunea eșuată a Poliției de salvare a ostaticilor este intens criticată și supusă oprobiului public.

În exclusivitate pentru Rețete și Vedete, am aflat informația că ucigașul Gheorghe Moroșanu ar fi rudă apropiată cu un polițist din Onești. Vom reveni cu amănunte.

 

O actriță de mare succes. Ana Ularu, eroina din cel mai așteptat serial Netflix din acest început de an

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp