Fratele Mădălinei Manole a primit un mesaj divin. Ce semn a primit după ce și-a îngropat tatăl

Fratele Mădălinei Manole a primit un mesaj divin. Ce semn a primit după ce și-a îngropat tatăl
Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19, acum o săptămână. Fiul său, Marian, suferă cumplit și pune că a primit un mesaj divin și se întreabă ce ar putea fi. Îi este dor de părinți și de sora lui și a postat poze din vremea când artista era fericită.

Ion Manole avea 77 de ani, dar a fost diagnosticat și cu COVID-19. În spital, starea de sănătate s-a înrăutățit. În cele din urmă, pe 9 septembrie, inima lui încărcată de suferință s-a oprit.

Ce semne primește fratele Mădălinei Manole

Marian Manole (51 de ani) şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), i-au ajutat pe Ion și Eugenia Manole să treacă peste suferinţe.  Însă, Eugenia Manole, mama Mădălinei, a murit în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar, iar Ion Manole a fost răpus de COVID-19 pe 9 septembrie.

De dorul lor, Marian Manole a postat mai multe fotografii cu cei dispăruți, din vremea când aceștia erau fericiți.

Marian Manole: ”A pregătit tot pentru copilul ei! După ani de încercări,devenise mămică!”

”Termin postările mele de azi cu această roșie! Vroiam să o mănânc! Mi-a apărut crucea în ea când am tăiat-o! SFÂNTA CRUCE!”, a spus Marian Manole.

Tatăl Mădălinei Manole a murit pe 9 septembrie

Bătrâneţea şi singurătatea l-au afectat mult pe Ion Manole (77 de ani), tatăl regretatei soliste Mădălina Manole. Singura alinare a bărbatului, rămas fără fiică în 2010 şi fără soţie în 2017, este fiul lui, Marian, dar şi pozele cu nepotul Petru Junior, de dorul căruia se usca pe picioare.

După moartea tatălui său, Marian Manole nu își găsește liniștea. A postat mai multe fotografii cu tatăl său și cu sora mult iubită și dispărută acum zece ani. S-a împlinit un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere. A băut furadan, un pesticid puternic, pe 14 iulie 2010, şocând o ţară întreagă.

De atunci, familia Mădălinei Manole nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani),. Relațiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp