Frații Tate au fost lăsați liberi după audierile de la procurori. Acum o dau la întors: ”Niște dușmani i-au trimis…”

Frații Tate au fost lăsați liberi după audierile de la procurori. Acum o dau la întors: ”Niște dușmani i-au trimis…”
Descinderile pe care autoritățile le-au făcut acasă la frații Tate se pare că nu i-au speriat deloc pe milionari. Care e situația acum.

După ce s-a aflat că ar fi sechestrat două tinere, frații Tate au fost călcați de poliție.

Frații Tate au fost lăsați liberi după audierile de la procurori. Care a fost prima reacție a lui Cobra. ”Niște dușmani i-au trimis…”

Cu puțin timp în urmă, acasă la frații Tate au fost descinderi ale oamenilor legii, fiind acuzați de proxenetism și viol. După ce casa le-a fost percheziționată până în miez de noapte, cei doi au fost duși la DIICOT. Cobra Tate a dat însă cărțile pe față și a spus tot adevărul.

Într-o declarație pentru Spynews, cei doi frați susțin că acuzațiile care li se aduc sunt fără suport. Cobra e convins că atunci când oamenii legii au ajuns la somptuoasa lor vilă, nu era nici o fată în casă. Cei doi milionari au ajuns la concluzia că dușmanii lor au pus totul la cale și i-au trimis pe polițiști. Numai că aceștia și-au luat țeapă, pentru că planul lor nu a funcționat așa cum și-au dorit.

„Se așteptau să avem droguri, dar suntem cât se poate de curați”

”Niște dușmani i-au trimis să ne controleze prin casă. Se așteptau să avem droguri, dar suntem cât se poate de curați. Doar bani au găsit aici. Nu era nicio fată în casă. Zero. Singurele fete de la mine din casă sunt mașinile. A fost o minciună pe care dușmanii noștri au pus-o foarte bine la punct. Nu au găsit nicio fată la noi acasă. Nimic. Doar foarte mulți bani”, a mărturisit Cobra.

Poliția spune altceva

Din nefericire pentru frații Tate, poliția spune altceva, din cercetări reieșind faptul că o femeia a fost ținută împotriva voinței ei. ”La data de 11 aprilie 2022, polițiștii din Ilfov efectuează 2 percheziții domiciliare, la două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetări a reieșit că o femeie ar fi ținută împotriva voinței ei într-un imobil din orașul Voluntari”, a anunțat IPJ Ilfov.

De asemenea, oamenii legii au mărturisit că au fost anunțați de situația din casa fraților Tate de un reprezentant al Ambasadei SUA la București.  ”La data de 11.04.2022, IPJ IF a fost sesizat telefonic de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari.

Numita E.A.G, în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal. În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de *lipsire de libertate in mod ilegal.*

Până în acest moment au fost găsite două victime

În urma ultimelor verificări efectuate polițiști s-a stabilit că este posibil ca numita E.A.G să se afle într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce apartine fraților Tristan și Andrew Tate (cetățeni britanici)”, potrivit surselor din cadrul Poliției Române.

După apelul telefonic cu privire la acest incident, oamenii legii au obținut două mandate de percheziție, iar aceștia s-au deplasat de îndată la casa fraților Tate din Voluntari. Potrivit acelorași surse, au fost găsite două victime în interior, una dintre ele fiind cea semnalată de către Ambasada SUA.

”Polițiștii au obținut 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate. Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov. Până la acest moment au fost găsite 2 victime, dintre care una semnalată de Ambasada SUA (de cetățenie americană)”, potrivit surselor din cadrul Poliției Române. După toate declarațiile date, frații Tate au fost lăsați liberi de procurori. Cel puțin, deocamdată…

Sursă foto: Instagram