Frații Tate au stat 8 ore în anchetă. Declarații la ieșire, după ce dimineață au acuzat că autoritățile vor să le fure averea

Frații Tate au stat 8 ore în anchetă. Declarații la ieșire, după ce dimineață au acuzat că autoritățile vor să le fure averea
Frații Tate au ieșit cu puțin timp în urmă din sediul DIICOT, unde au participat la perchezițiile informatice și au fost audiați.

La ieșirea din sediul DIICOT, înainte de a fi urcați în dubă, frații Tate au apucat să spună câte ceva în fața camerelor de luat vederi.

„Întrebați poliția despre dovezile care sunt împotriva mea! (…) Nu au nimic!”, a spus Tristan Tate, la ieșirea din sediul DIICOT.

Andrew Tate: „Matrix-ul încearcă să îmi facă o înscenare, dar Dumnezeu știe adevărul! Nu există dovezi în dosarul meu, nu am făcut nimic greșit. Toată lumea știe că sunt nevinovat”.

În prima lor întâlnire cu jurnaliștii de când au fost închiși, frații Tate au început să-și spună oful. Ei susțin și acum că sunt nevinovați.

Atât Andrew cât și Tristan susțin că sunt nevinovați, iar dosarul lor este gol. Ei spun că nu au făcut nimic rău, nu există nici o dovadă împotriva lor și vor să vorbească cu procurorii să le explice cum stă situația în realitate.

Deși dosarul în care sunt anchetați vizează constituirea de grup infacțional organizat, viol și trafic de persoane. “Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a afirmat Andrew Tate. De asemenea, Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate a mărturisit că nici înregistrările pe care le au procurorii nu au elemente incriminatoare.

Cei doi spun că în România nu există justiție

Pe de altă parte, frații Tate le-au spus jurnaliștilor că autoritățile din România vor să le ia banii, mașinile și, în final, toată averea. Recent, Andrew a trimis o scrisoare în care se plânge de condițiile mizerabile din închisoare. El susține că stă într-o celulă fără lumină, cu gândaci și ploșnițe, iar gardienii se comportă urât cu ei.

Ce urmăresc anchetatoriii

Scrisoarea a fost preluată de presa internațională, The Sun și Daily Mail fiind doar câteva dintre publicațiile care au ajutat la răspândirea mesajului lor. Până în acest moment, nu se știe dacă această scrisoare a fost postate de frații Tate sau e opera apropiaților.

Anchetatorii vor analiza mai multe dispozitive electronice pe care frații Tate le au, e vorba de laptopuri, tablete și telefoane. Se caută mesaje importante pentru dosar. De asemenea, sunt extrem de importante și imaginile de pe cele 16 camere de luat vederi pe care Tate le au instalate în locuință. Mandatul de arestare al celor doi milionari a fost prelungit până în data de 27 februarie.

Recomandarile noastre