Fricoasa Viviana Sposub, cu iubitul de mână la salon. „O să doară? O să plâng?”

Fricoasa Viviana Sposub, cu iubitul de mână la salon. „O să doară? O să plâng?”
Îndrăgostită iremediabil de bijuterii, Viviana Sposub a vrut neapărat să-și facă o intervenție estetică. Doar că nu s-a dus singură.

Viviana Sposub și George Burcea sunt de nedespărțit în orice situație. Iar actorul nu o scapă din ochi.

Fricoasa Viviana Sposub, cu iubitul de mână la salon. „O să doară? O să plâng?”

Viviana Sposub face orice sacrificiu pentru frumusețe și, pentru că iubește la nebunie bijuteriile, recent vedeta a vrut să-și facă mai multe găuri în urechi. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că fostei prezentatoare i s-a făcut frică, așa că a plecat la salon cu iubitul de mână, care o susține și îi este alături în orice situație.

Viviana și-a dorit să le arate și fanilor săi ce a făcut, așa că a postat pe contul de instagram un filmuleț, în care părea speriată de ce urmează să i se întâmple, mărturisind că își dorește această intervenție de micuță. „O să doară? Doare? O să plâng? Acum am realizat. Îmi doresc asta încă de când eram mică.”, a spus Viviana înainte de procedură. George i-a fost alături și i-a dat și niște sfaturi bune: „Respiră, respiră. Respiră pee nas.”

25 de perechi de chiloți pentru 25 de ani

Când tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar iubitul i-a făcut un dar care a bucurat-o enorm, reușind să o surprindă. El i-a luat un buchet superb din 25 de trandafiri, dar și 25 de perechi de chiloți. „Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți.

Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a declarat Viviana Sposub, la vremea respectivă. Cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată și toată lumea așteaptă momentul în care Viviana va fi dusă în fața altarului…

Sursă foto: instagram