Fuego dă lovitura cu prima sa emisiune din noul sezon la TVR 2. Are invitați de top

Fuego dă lovitura cu prima sa emisiune din noul sezon la TVR 2. Are invitați de top
De săptămâna viitoare, duminică 13 septembrie, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego dă startul celui de-al cincilea sezon „Drag de România mea!”, la TVR 2. Emisiunea, care deja are un numeros public fidel şi iubitor de calitate, propune un nou sezon dinamic, divers, cu gale şi personalități marcante din care nu vor lipsi exclusivitățile, muzica de calitate și eroii de ieri şi de azi.

Sezonul cu numărul cinci va fi cel mai lung de până acum, având 17 gale cu divertisment curat, de bună calitate.

„Ne pregătim şi de rubrici noi și folclor autentic, cu multă emoție și lacrimi de bucurie, dar și de momente inedite şi pline de savoare. Pe lângă momente speciale, personalități şi artiști de seamă, veți revedea rubrica de umor în care Fuego și invitaţii său vor reinterpreta scenete celebre din istoria televiziunii. Echipa „Drag de România mea!” a pregătit şi noutăţi: rubrica ROMÂNIA DE PE COCLAURI, acolo unde Iosif Ciunterei, un tânăr de 25 de ani, va culege povești și obiceiuri de pe plaiurile României şi va arăta partea frumoasă a țării. Veți redescoperi astfel tradiții și obiceiuri uitate, de la tunsul oilor, la spătalul hainelor, până la olărit, țesut sau făcut bulion de casă. În fiecare ediţie telespectatorii vor descoperi înţelepciunea populară, tradiţii, vor asculta poveşti și vor cunoaşte oamenii simpli, dar înalți spiritual şi obiceiurile lor uitate”, ne-a spus Anca Simionescu, responsabilul cu comunicarea al TVR 2.

Sezon nou „Drag de România mea!” cu exclusivităţi şi declaraţii incendiare

Duminică, 13 septembrie, de la ora 15.00, prima ediţie a noului sezon „Drag de România mea!” se anunță plină de surprize. Iosif Ciunterei, tânărul care descoperă povești autentice, prezintă un film etnografic despre satul de cânepă.

Umorul va fi și el prezent, printr-o scenetă surpriză, reinterpretată, plină de haz.

Exclusivitatea primei ediții constă în prezența în platou a marelui intelectual, istoric și om de cultură, președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Acesta va povesti despre situația actuală a României, despre criza culturală, va recita versuri, va descrie profilul românului și va face, în exclusivitate, declarații de senzație despre ce mai înseamnă patriotismul azi.

Maia Morgenstern, celebră actriță de renume mondial, va fi premiată de Fuego și va împărtăși telespectatorilor amintiri cu părinții ei. Ea a pregătit un moment de senzație alături de Fuego, dedicat mamei, povestindu-ne totodată atât despre experiența în celebrul film a lui Mel Gibson – “PATIMILE LUI HRISTOS” cât și despre continuarea acestui proiect important. Dar și despre copii ei, despre teatru și despre cum e să conduci o instituție culturală în România, ea fiind directoarea Teatrului Evreiesc din București.

Fuego va avea invitată și o familie de colecție, care vine cu povestea ei de dragoste. Cântăreața Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, designer și creator al Casei Regale, vor povesti despre familia lor, Alina va cânta, iar soţul ei va prezenta o colecție atipică creată pentru Fuego și concertul simfonic al acestuia.

Mesajul lui Fuego pentru telespectatori

“DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este show-ul de divertisment care vine ca o gură de aer în marea aceasta de mojicie și disperarea absolută după alterarea principiilor și-a valorilor.

Cred că putem oferi oamenilor duminici de neuitat fără să ne maimuțărim sau să ne batem joc de inteligența lor. Îmi doresc ca lumea să-nțealagă mai mult și mai bine munca noastră și faptul că suntem o emisiune curată, decentă, educativă, așa cum trebuie de altfel să fie divertismentul

Iar in spatele meu, să ştiţi că stă o echipă de profesionişti implicaţi, care muncesc cu sufletul şi care ştiu şi simt că fac artă şi că umărul lor este considerabil în menţinerea unei linii de plutire în lumea asta plină de mizerie, urâţenie, prostie şi răutate. Îi vedeţi pe toţi la finalul emisiunii, pe generic. Faptul că ne e drag de România nu e o bravură. Nu vrem lauri şi nici nu ne batem cu pumnul in piept. Pentru noi, din drag de România, asta-i normalitatea şi credeti-mă pe cuvânt, televizorul trebuie să educe şi să distreze, nu să îndobitocească un popor!”.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp