Fulgy are din nou probleme cu legea, pe numele lui s-a depus plângere penală. Sora Biei Khalifa, acuzații grave la adresa Clejanilor

Fulgy are din nou probleme cu legea, pe numele lui s-a depus plângere penală. Sora Biei Khalifa, acuzații grave la adresa Clejanilor
Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani este într-o altă belea. Fulgy a intrat din nou pe mâna oamenilor legii.

Relația pe care Fulgy a avut-o cu Bia Khalifa nu i-a adus noroc artistului. Mai mult, cei doi au ajuns la un scandal infernal.

A început războiul dintre Fulgy și fosta sa iubită, Bia Khalifa. Pentru că n-a mai suportat amenințările și jignirile, blonda s-a la poliție să depună plângere împotriva fiului Clejanilor. Se pare că totul a început după ce vloggerița a vorbit într-un interviu ce s-a întâmplat când a fost în vacanță cu Fulgy la Milano. Mai mult, într-un video postat cu puțin timp în urmă, ea le-a cerut ajutor fanilor, repetând semnul specific de multe ori.

Nici tânărul n-a stat pe gânduri și a început să arunce cu noroi în femeia pe care, nu cu mult timp în urmă, spune că ar vrea chiar să o ia de nevastă. La rândul său, Bia spune că l-a blocat pe toate conturile de socializare, dar Fulgy reușește să o găsească folosindu-se de conturi false, apoi o amenință. Despre tot ce se întâmplă acum în viața blondei, a vorbit sora sa.

„Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”

”Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia. Iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a declarat Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.

Amendă de 500 de euro pentru substanțe interzise

Totodată, sora Biei spune că la Milano, Bia a trăit un moment greu. În camera unde a fost cazată cu Fulgy au fost găsite substanțe pe care fiul Clejanilor le consuma, iar blonda a fost nevoită să plătească o amendă de 500 de euro. ”Ea a trebuit să-și cumpere telefon nou, laptopul e spart de el și a spart și două parfmuri.

Să nu uităm nici de amenda pe care a a trebuit să o dea în Italia pentru că Fulgy și-a uitat substanțe ilegale pe o noptieră. Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze, aici în includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația, Bia nu vrea să vorbească despre asta, dar mie nu-mi pasă”, a mai zis sora Biei Khalifa.

Fulgy susține că Bia umbla cu femei

Cu puțin timp în urmă, într-un video postat pe rețelele de socializare, Fulgy poza în cel mai nevinovat bărbat și susține că a vrut o relație serioasă cu Bia, o femeie care umbla… cu femei. Băiatul Clejanilor afirmă că nimic din ceea ce spune nu e adevărat, cu atât mai puțin nu s-a pus vreodată problema ca el să o sechestreze.

Recomandarile noastre