Fulgy, băiatul Clejanilor, prins drogat la volan. Abia ce se lăuda că nu mai e dependent 

Fulgy, băiatul Clejanilor, prins drogat la volan. Abia ce se lăuda că nu mai e dependent 
Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ionița de la Clejani se lăuda cu o săptămână în urmă despre cât de mult au cheltuit al lui ca să-l scape de dependența de droguri. Și spunea că nu mai ia. Până ieri l-ar fi crezut toată lumea.

Fulgy, băiatul Clejanilor, a fost prins drogat la volan, aseară. Se afla pe o stradă din București. Tânărul a fost dus la IML pentru recoltarea probelor, sâmbătă, 29 mai, după ce mașina sa a fost oprită în trafic la un control. Potrivit surselor Evz, băiatul celebrilor lăutari se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Acesta a fost dus imediat la Institutul de Medicină Legală din București pentru recoltarea probelor biologice și stabilirea cu exactitate despre ce substanțe este vorba, dar și cantitatea drogurilor.

Fulgy a postat pe un site de socializare un videoclip, realizat cel probabil în mașina de poliție, în care anunța că „a fost arestat”, dar îi pare bine că s-a întâmplat asta: „În viață trebuie să știi de toate”. Viorica și Ioniță de la Clejani au ajuns și ei la IML la scurt timp după de Fulgy a fost adus.  Primele rezultate au indicat faptul că Fulgy consumase canabis. dus acolo de polițiști.

80.000 de euro la dezintoxicare în Spania

Incindentul vine la numai o săptămână după ce Fulgy, băiatul Clejanilor, în vârstă de 23 de ani, s-a lăudat într-o emisiune TV că nu mai este dependent de droguri după ce familia sa ar fi cheltuit nu mai puțin de 80.000 de euro pentru a-l „curăța”.

„Am renunţat la absolut orice viciu în viaţa mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună şi jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viaţă. Nu îndemn pe nimeni de pe faţa pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumaţi droguri, vă consumaţi fericirea. Nimeni şi nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruşi în el. Trebuie reînnoit, lucrat la el”, a spus Fulgy, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Margherita a condus și ea drogată

Anul trecut, pe 23 mai, Margherita de la Clejani, sora mai mare a lui Fulgy, era depistată conducând  drogată. În cazul ei substanțele au fost mai multe și mai „grele”. Fiica, atunci în vârstă de 28 de ani, consumase un „cocktail cu cocaină și LSD”, după cum a reieșit în urma analizelor. Ea a scăpat mașina de sub control și a produs un accident. Echipajul de poliție care a preluat-o pe Margherita a constatat că tânăra era incoerentă. Clejanii au decis atunci să-și interneze fiica într-o clinică de dezintoxicare.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 30 mai. Mercur retrograd. Spiritele încep să se agite

Recomandarile noastre