Fumigațiile, practică străveche de alungare a energiilor negative. Ce plante vă scape de probleme

Fumigațiile, practică străveche de alungare a energiilor negative. Ce plante vă scape de probleme
Cu siguranță, ați trecut prin momente în care v-ați simțit slăbiți, vi s-a schimbat dispoziția teoretic fără motiv sau dintr-o dată ați început să aveți tot felul de stări ciudate. E posibil să fiți afectat de energiile negative.

Nu le vedeți, dar le simțiți și atunci când energiile negative nu vă dau pace, trebuie să acționați urgent. Fumigațiile pot fi o soluție salvatoare.

Ritualul de purificare cu fumigații datează din cele mai vechi timpuri și vă este de un real ajutor atunci când întâmpinați probleme cărora pare să nu le găsiți rezolvare. De altfel, renumitul om de știință dr. Clarence Hansell a afirmat în anul 1930 că fumigațiile sunt și andepresivul naturii.

Potrivit specialiștilor, cea mai întâlnită planta în fumigații rămâne salvia albă, ale cărei proprietăți antiseptice și antimicrobiene sunt extrem de puternice. Potrivit specialiștilor, fumigațiile cu salvia albă relaxează și destind organismul în orice situație tensionată.

Pelinul a fost folosit încă din perioada dacilor

Pelinul este folosit ca planta de leac încă din cele mai vechi timpuri, dacii având un adevărat cult pentru pelin, iar în mănăstiri este și acum pus la loc de cinste. Fumigațiile cu pelin purifică aerul, având proprietăți antibacteriene foarte puternice și induce o stare de somn cu vise.

Când înălțați rugăciuni către Divinitate, ar fi bine dacă ați face și fumigații cu lemn de palo santo, care are rolul de a calma psihicul. În plus, acestea, relaxează sistemul nervos și ameliorează stările de anxietate. Alte plante des folosite în fumigații sunt levănțica, busuiocul, sânzienele, frunzele de dafin, fiecare având nenumărate proprietăți benefice, atât pentru trup cât și pentru suflet.

Înainte de a face fumigații se spune o rugăciune

Potrivit specialiștilor, înainte de a începe fumigația, e important să fie rostită o rugăciune, apoi purificați locul respectiv și la final, nu uitați să-i mulțumiți Divinității. Fumigațiile se folosesc și când vă mutați într-o  casă nouă, pentru a scăpa de amprentele energetice ale celor care au locuit acolo în trecut. Nu în ultimul rând, fumigațiile le sunt și ajutor persoanele care au probleme în căsnicie, pentru că diminuează stresul și frustrarea. Atenție! Nu toate plantele sau rasinile pot fi folosite in fumigatii, ci doar cele care au in compozitie anumite uleiuri volatile.

Recomandarile noastre