Gabi Bădălău o răsfață pe Bianca cu avion exclusivist pentru călătoria în Thailanda – Exclusiv

Gabi Bădălău o răsfață pe Bianca cu avion exclusivist pentru călătoria în Thailanda – Exclusiv
După opulenta petrecere a fiicei sale care a fost mai mult motiv de laudă și distracție pentru prietenii adulți, Bianca Drăgușanu a plecat într-o binemeritată vacanță.

Mai precis, a fost dusă. Și se pregătește să savureze beneficiile și plăcerile masajului thailandez autentic. Gabi Bădălău a luat-o la propriu pe sus pe iubita sa Bianca Drăgușanu, cu un avion cu locuri exclusiviste, și au zburat până în Thailanda. E cald acum în Thailanda, 30 de grade Celsius. Cei doi sunt deja în Bangkok, cazați la Mandarin Oriental, un hotel dintr-un lanț de resorturi de 5 stele, și au început turul barurilor de lux încă din prima seară de după sosirea lor.

Gabi Bădălău a plecat cu Bianca Drăgușanu în vacanță în Thailanda și a început să o răsfețe. Bianca a și postat imagini din călătoria ei luxoasă cu avionul. Apoi el a mai arătat priveliștea pe care au ou din camera de hotel. Stau într-un zgârie-nori, iar ceea ce văd pe fereastră e de-a dreptul fabulos.

De altfel, Gabi Bădălău a avut grijă să o răsfețe pe iubita sa, Bianca, ori de câte ori a avut ocazia să o ducă în vacanțe, alegând opțiuni de lux. Experiențele din Maldive, de exemplu, sunt un bun exemplu.

Cum o răsfață Gabi Bădălău pe Bianca lui

Primul lucru pe care l-a făcut Bianca Drăgușanu după ce a călătorit în Bangkok, a fost să se îmbrace într-o rochie din propriile creații, mulată și cu un decolteu care-i pune în evidență silicoanele, apoi, cu o poșetuță Chanel în mână, s-a fotografiat în lobby-ul hotelului și a postat două imagini pe conturile ei de socializare, menționând unde se află și unde e disponibilă rochia pe care a îmbrăcat-o.

Ieri seara, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au început explorarea prin barurile de fițe din Bangkok și, probabil, în zilele ce urmează,. După ce vor vizita, ca toți turiștii care se respectă, câteva temple, se vor retrage într-un resort, la plajă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălou formează deja un cuplu stabil. Blondina spune că bărbatul are deja o relație foarte bună și cu fiica ei, Sofia, cei doi vorbind deseori inclusiv la telefon.

Suirsa foto: Instagram