Gabi Bădălău, probleme din toate părțile. Și-a operat băiatul. Ce s-a întâmplat cu Nicholas

Gabi Bădălău, probleme din toate părțile. Și-a operat băiatul. Ce s-a întâmplat cu Nicholas
Chiar dacă a divorțat de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău are multă grijă de băieții săi. Ieri, Nicholas a fost internat și operat.

Numai în situația lui Gabi Bădălău să nu fie nimeni. E cercetat de DNA și pasibil de închisoare, acum a avut probleme și cu unul dintre băieți.

Nicholas, unul dintre băieții Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a fost internat în spital și operat de polipi. Surse apropiate afaceristului, au mărturisit că el ar fi scos din buzunar o sumă considerabilă, e vorba de 12.000 de lei pentru intervenția chirurgicală.

„Tot el suportă toate cheltuielile, 10.000 de euro pe an pentru fiecare copil, care învață la o școală privată”

„Gabi își iubește nespus copiii și e în stare să facă orice pentru ei. El a plătit operația de polipi a fiului său, peste 12.000 de lei. Și tot el suportă toate cheltuielile, 10.000 de euro pe an pentru fiecare copil, care învață la o școală privată. Asta pe lângă faptul că le cumpără fiilor săi numai haine de firmă, care nu-s deloc ieftine”, au mărturisit sursele.

Cercetat de DNA sub control judiciar

Pe de altă parte, Gabi Bădălău are mari probleme cu justiția, fiind cercetat de Direcția Națională Anticorupție sub control judiciar pentru dare de mită.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22 martie 2023, a unui inculpat, administrator al unei societăți comerciale, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită”, se arată în comunicatul emis de DNA.

Ce reguli trebuie să respecte Bădălău

În perioada în care se află sub control judiciar, iubitul Biancăi Drăgușanu nu are voie să vorbească direct sau indirect cu cei implicați în dosar. De asemenea, nu poate părăsi țara decât dacă primește încuviințarea procurorului de caz. Nu în ultimul rând, Gabi Bădălău nu are voie să dețină, să poarte și să folosească arme.

 

Recomandarile noastre