Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, din nou împreună și foarte fericiți

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, din nou împreună și foarte fericiți
Divorțul lor merge înainte, odată cu procesul pentru custodie, însă lucrurile au avut, ieri, o turnură aparte. Cei doi au fost extrem de fericiți împreună.

Împreună și foarte fericiți, așa au fost surprinși Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi au stat alături de fiul lor, Nicholas, care a împlinit 5 ani pe 24 ianuarie. Și i-au oferit copilului o super petrecere, la care acesta și-a putut invita toți prietenii.

„S-a născut pe 24 ianuarie, acum 5 ani. Este cel mai vesel și pupăcios copil, inteligent, bun și foarte haios. Sunt cea mai fericită și împlinită! Te iubesc, Nico al meu! La mulți ani, fotbalistul meu!”, a scris Claudia Pătrășcanu, luni, pe Instagram. În seara zilei, artista a distribuit fotografii și clipuri de la petrecerea mezinului ei și al lui Gabi Bădălău.

Bărbatul a venit și el la petrecerea aniversară a fiului său.  Fiul cel mare al Claudiei și al lui Gabi Bădălău, a împlinit 7 ani în noiembrie 2021.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt fericiți împreună

După ce s-a separat cu scandal și au făcut turul televiziunilor unde s-au denigrat cât au putut, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns la un consens. Ei au înțeles că datoria lor de părinți e să le facă bine copiilor, iar spălatul rufelor în public nu îi ajută deloc. Încă din vară au început să petreacă momente aparte, alături de copii, ca o familie adevărată. Iar copiii sunt cei mai fericiți din acest punct de vedere. Ei petrec momente frumoase și vacanțe de vis alături de ambii lor părinți.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt separați de doi ani, și tot d atâta timp se duc în instanță. Pe lângă divorț pe rol sunt procese pentru custodie și partaj. Separarea dintre ei a fost anunțată de cântăreață pe internet. La 10 zile distanță, a intentat proces de divorț și a plecat din viola lui Bădălău din Bolintin Vale, unde locuia, cu acesta, de mai bine de șase ani.

Sursa foto: Instagram