Gabriela Cristea își face mereu unghiile singură, de la 14 ani. Acum cere ajutor, că e grav

Gabriela Cristea își face mereu unghiile singură, de la 14 ani. Acum cere ajutor, că e grav
Gabriela Cristea se confruntă cu o afecțiune neobișnuită încă de la 14 ani. Foarte puțini fani cunosc acest detaliu din viața vedetei.

Prezentatoarea a mărturisit prin ce probleme trece în cadrul reality-show-ului său de la Antena Stars. Gabriela Cristea este printre puținele vedete de televiziuni care optează să își facă manichiura acasă, întrucât oja semipermanentă, gel și acrilul îi declanșează o alergie.

Gabriela Cristea are o alergie rară din cauza ojei semipermanente

Vedeta își aplică lacul de unghii singură de la 14 ani, dar foarte rar, și are o mare grijă față de mâinile sale. Își dorește să aibă această posibilitate de a se bucura de o manichiură deosebită sau poate chiar cu un disign mai extravagant, dar alergia nu-i permite acest lucru.

Vedeta a mai povestit despre această afecțiuni fanilor săi de pe rețelele de socializare, în primăvara anului trecut. Atunci și-a cumpărat o lampă specială pentru a încerca o nouă metodă de a aplica oja semipermanent. Din păcate, nici această soluție nu a ajutat-o pe termen lung, întrucât din nou i-a apărut alergia cu mâncărimi la buricele degetelor.

Prin urmare, Gabriela Cristea a apelat la urmăritorii ei pentru a obține sfaturi utile legate de problema cu care se confruntă. A venit cu mai multe detalii și a descris manifestările alergiei. Prezentatoarea a încercat din nou o ojă semipermanentă și s-a ales cu mâncărimi, disconfort și cu umflături la buricile degetelor. Își dorește foarte mult să obțină o manichiură impecabilă și frumoasă.

”Dragilor, vă cer ajutorul într-o problemă de alergie. Sunt alergică la oja semipermanentă, gel şi acril, dar sunt sigură că există o speranţă şi pentru cei ca mine.  Am testat o ojă semipermanentă foarte frumoasă, dar tot am avut reacţii. Manifestările sunt următoarele: disconfort, mâncărime şi umflare la nivelul buricelor degetelor. Dacă aţi avut probleme similare şi le-aţi rezolvat, vă rog să îmi spuneţi şi mie cum. Îmi doresc doar o manichiură cu ojă semipermanentă fără probleme şi discomfort”, mărturisește Gabriela Cristea

O nouă emisiune la Antena Stars

Gabriela Cristea revine la tv, în calitate de gazdă la emisiunea ” Mireasa, urzeala soacrelor ”, difuzată pe Antena Stars. Fanii o pot vedea pe micile ecrane de luni până vineri, începând de azi, 29 martie, de la ora 19:00.  Acest show vine ca o completare a emisiunii ”Mireasa”, de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe.