Gabriela Oțil, detalii despre bebelușul lui Dani: „E șmecher”

Gabriela Oțil, detalii despre bebelușul lui Dani: „E șmecher”
Soția lui Dani Oțil a intrat pe ultima sută de metri și curând va aduce pe lume bebelușul mult așteptat. Aceasta a constatat însă că cel mic, chiar dacă este în burtică, este foarte șmecher.

Recent, Gabriela Oțil Prisăcariu a fost la o analiză de monitorizare a bebelușului și a constatat că acesta este… șmecher.

Gabriela Oțil, detalii despre bebelușul lui Dani: „E șmecher”

Mai are foarte puțin până la momentul nașterii și are grijă ca totul să decurgă fără probleme. Recent, Gabriela a fost la un control pentru a-l monitoriza pe cel mic. Aceasta a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care le-a explicat fanilor săi că totul decurge bine, iar bebe nu are nici un fel de probleme. Ce-i drept, a fost și primul control de acest gen făcut de fotomodel. Pe de altă parte, Gabriela s-a distrat cu bebelușul și a constatat că este… șmecher.

“Totul este bine, i-am auzit inimioara”

”Haideți că am aflat și ce este cu acea analiză, motorizarea bebelușului. Bineînțeles că am primit multe mesaje, de parcă ”Oh my God! Nu știi ce înseamnă?” De unde să știu? N-am mai făcut asta.

Totul este bine, i-am auzit inimioara, nu am contracții. Ei bine, și el este foarte șmecher! A fost super cuminte, în mod normal dimineața este haos.”, a spus Gabriela pe contul său de Instagram.

Ce cameră i-au pregătit celui mic

Gabriela și Dani s-au ocupat mult și de camera copilului, care arată exact ca în povești. Cel mic are pereții decorați cu un tapet cu elefanți și, așa cum îi stă bine fiului unor vedete, baie proprie, dar și cădiță pentru bebeluș. Mai mult, bebe are deja pregătite în dulap și multe hăinuțe. Când a aflat că urmează să fie tată, Dani și-a anunțat fanii în stilu-i caracteristic.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil. Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a afirmat Dani Oțil.

Sursă foto: instagram