Gabriela Oțil, înnebunită după diamante. Iată ce le-a arătat fanilor

Gabriela Oțil, înnebunită după diamante. Iată ce le-a arătat fanilor
Cu puțin timp în urmă, Gabriela și Dani Oțil au avut petrecere mare. Cei doi au organizat petrecerea de un an pentru Luca Tiago.

De când au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela sunt mai fericiți ca niciodată. E tot ce și-au dorit.

Gabriela Oțil, înnebunită după diamante. Iată ce le-a arătat fanilor

Transparentă și sinceră așa cum o știm, Gabriela Oțil le dă mereu vești fanilor despre viața sa. Recent, fotomodelul s-a gândit să le arate și cum sunt verighetele, iar aceștia au fost plăcut surprinși. Cei doi îndrăgostiți au ales niște bijuterii scumpe, dar nu s-a uitat la bani, pentru cel mai frumos moment din viața lor.

Așa se face că pe degete lor sunt în valoare de peste 10.000 de lei. Verigheta Gabrielei este mai subțire decât a soțului, dar plină de diamante, în timp ce Dani poartă o bijuterie mai simplă, dar cu aceeași valoare.

Gabriela a avut probleme de sănătate

Cu ceva timp în urmă, Gabriela a postat o fotografie în care apare cu perfuzii la mână. Ea le-a explicat acestora că de o perioadă nu se simte deloc bine, e foarte obosită și nu știe ce să facă ca să-și revină. Ca atare, a decis că a venit momentul să meargă la medic și să facă analize și investigații.

„Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect”

„Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…) Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domnul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

Ce vrea să-l învețe tăticul pe micuțul său

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, prezentatorul vorbește tot timpul despre micuțul său și a mărturisit și care este primul lucru pe care vrea să-l învețe: să dea cu aspiratorul. „Eu primul lucru pe care vreau să-l învăț e să dea cu aspiratorul. Pe bune, doar așa pot scăpa eu. Avem cinci aspiratoare în casă și niciunul nu stă degeaba, deci vă dați seama și singuri ce înseamnă asta….”, a povestit Dani cu puțin timp în urmă.

Sursă foto: instagram