Gafă uriașă a unui oficial de la Bruxelles. Are legătură cu vaccinul anti-COVID-19

Gafă uriașă a unui oficial de la Bruxelles. Are legătură cu vaccinul anti-COVID-19
Gafă imensă a unui oficial de la Bruxelles. Dintr-o eroare, politicianul a postat pe rețele sociale informații care în niciun caz nu vizau publicul larg. Acum toată lumea știe, iar oamenii își pun noi întrebări.

Secretarul belgian de stat pentru Buget și Protecția Consumatorilor, Eva De Bleeker a comis-o joi. Aceasta a postat pe Twitter o fotografie în care erau prezentate mai multe prețuri a unor vaccinuri anti-coronavirus. Postarea a fost ștearsă în scurt timp, dar reprezentanții mass-media au reușit să facă o captură de ecran, scrie Politico.

Potrivit informațiilor postate de Eva De Bleeker, prețurile pentru cele șase vaccinuri anti-COVID-19 sunt următoarele:

Moderna: 18 Dolari

Pfizer – BioNTech: 12 Euro

CureVac: 10 Euro

Johnson & Johnson: 8,50 Dolari

Sanofi-GSK: 7,56 Euro

Oxford – AstraZeneca: 1,78 Euro

După cum se poate observa, vaccinul produs de Moderna este cel mai scump, acesta a ajungând la o valoare de 18 dolari/doză, în vreme ce vaccinul produs de Oxford – AstraZeneca este cel mai puțin costisitor, având o valoare de 1,78 euro/doză.

Campania de vaccinare anti-coronavirus începe în câteva zile

România este pregătită din punct de vedere logistic să demareze, la 27 decembrie, campania de vaccinare împotriva noului coronavirus.

Primele 10.000 de doze de vaccin vor ajunge în țara noastră în săptămâna următoare, astfel încât campania de vaccinare să poată demara la data stabilită, de 27 decembrie. Acestea vor fi depozitate la Institutul Cantacuzino, unde a fost amenajat centrul de stocare national, de unde vor fi distribuite mai departe către celelalte șase centre regionale care vor deveni funcționale săptămâna viitoare. Dozele vor fi distribuite de Ministerul Apărării Naționale.

Cine sunt primii destinatari ai vaccinului

Dacă autorizația va fi eliberată în 23 decembrie, probabil că între Crăciun și anul nou vor fi livrate primele doze de vaccin în România și vom putea începe efectiv activitatea de vaccinare destinată în primul rând personalului medical din spitalele din linia întâi”, a afirmat medicul militar Valeriu Gheorghiță.

Johnny Depp, detestat de Hollywood. Actorului i s-au înnecat toate corăbiile, la figurat dar și la propriu