Geluri UV pentru unghii frumoase și rezistente

Geluri UV pentru unghii frumoase și rezistente
Gelurile UV sunt soluția perfectă pentru modelarea unghiilor. Rezultate ca cele profesionale, necomplicate și multe opțiuni diferite pentru designul unghiilor, pot fi obținute cu geluri UV. 

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la limitările din viața de zi cu zi atunci când îți manipulezi unghiile, deoarece gelul este extrem de stabil. Structura unghiei capătă durabilitate lungă și rezistență ridicată prin întărire sub lampa LED sau UV. De aceea este puțin mai dificil să îndepărtezi unghiile cu gel. Stratul model trebuie pilit sau îndepărtat cu un dispozitiv de frezat. Poți să te bucuri de nail art cu gelul pentru unghii, până când unghiile cresc din nou și necesită o așa-numită reumplere.

Geluri UV – beneficii

Gelurile UV pentru unghii oferă întărirea optimă a unghiilor cu probleme. Cu vârfuri de unghii sau cu un șablon, poți crea unghii lungi atât cât îți dorești. În ceea ce privește designul, gelul UV nu are dezavantaje. Prin aplicarea mai multor straturi, unghiile devin incredibil de stabile și rezistente, astfel încât să fie protejate de influențele externe de jur împrejur.

Gelurile UV pot fi combinate și cu acril și fibră de sticlă, pentru celelalte variante de modelare a unghiilor. Deși unghiile sunt semnificativ mai groase decât unghiile acrilice datorită stratului de gel, gelul UV este net superior modelării acrilice în ceea ce privește manipularea. De asemenea, gelurile UV sunt perfecte pentru începătorii în designul unghiilor. Deoarece gelurile UV trebuie mai întâi să se întărească sub lampa UV, durează mai mult timp să ajungi la rezultatul final. Avantajul este că, micile greșeli pot fi corectate mai rapid. De asemenea, nu există mirosuri neplăcute ca în cazul gelului acrilic.

Geluri UV – ceea ce trebuie luat în considerare

Gelurile UV se aplică întotdeauna în mai multe straturi. În plus, gelurile UV nu se usucă de la sine, ci mai întâi trebuie să se întărească sub lampa UV. Drept urmare, designul unghiilor durează mult mai mult decât oricare alt lac de unghii. Unghiile sănătoase sunt o condiție prealabilă pentru modelare. Însă, chiar și cele cu probleme vor găsi geluri UV care sunt perfect adaptate nevoilor unghiilor cu probleme.

Un design de unghii atractiv – indiferent dacă este simplu, decorat artistic, strălucitor sau elegant, poate fi realizat cu geluri UV. Acestea au devenit indispensabile în arta unghiilor și fac din unghii adevărate atracții. Dacă îți place să ai unghii colorate, poţi alege un gel UV colorat în culoarea ta preferată. Gelurile UV cu sclipici fac unghiile să strălucească, gelul 3D deschide o nouă dimensiune în arta unghiilor, iar termogelurile creează un joc fascinant de culori. De asemenea, poți găsi geluri UV potrivite pentru o manichiură franțuzească elegantă. De asemenea, cu astfel de produse, poți da unghiilor forma pe care ți-o dorești.

Sursă foto: unsplash