George Buhnici îşi cere scuze, dar nu e foarte convingător. Se simte linşat

George Buhnici îşi cere scuze, dar nu e foarte convingător. Se simte linşat
După ce și-a pus toată România în cap, George Buhnici a realizat ce a făcut și acum bate în retragere.

Vloggerul George Buhnici a realizat că a greșit grav când a dat acele declarații legate de celulita și vergeturile doamnelor.

George Buhnici schimbă foaia și își pune cenușă în cap. „Eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj…”

După ce a văzut că e criticat de toată România, George Buhnici face pe victima. El a făcut un clip video în care a declarat că a fost euforic când a făcut acele declarații, ca urmare a atmosferei de la festivalul Neversea unde se afla în acel moment. Nu consideră acest lucru o scuză, așa că și-a cerut iertare de la toate doamnele și domnișoarele pe care le-a jignit.

„Am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie”

“Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…) Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe. (…)

N-am să dau însă curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de băiat rău, bădăran și de misogin. Consider că această imagine nu mă reprezintă. Eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj. (…) Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă.”, a mai spus Buhnici. Nu în ultimul rând, el a mulțumit familiei, dar și celor care l-au susținut.