George Burcea spune adevărul despre ce s-a întâmplat între el și Andreea Bălan. „Manevră pentru presă”

George Burcea spune adevărul despre ce s-a întâmplat între el și Andreea Bălan. „Manevră pentru presă”
După o despărțire neașteptată, presărată cu multe picanterii, Geroge Burcea și Andreea Bălan nu au reușit să mai domolească spiritele și să ajungă la vreo înțelegere. Fostul soț al Andreei clarifică situația cu participarea lui la un reality show, motiv pentru care nu a putut să semneze că este de acord cu plecarea Andreei în străinătate, în vacanță, cu cele două fete ale lor. Dezvăluirile au fost făcute chiar în cadrul emisiunii „Ferma”, filmată în vară și difuzată acum.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Fermă să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea, sau în viața ei, sau în exterior, îl vede ca pe un hook (engl. cârlig/ agățătoare) de presă. Iar acest lucru (n.r. momentul în care Andreea Bălan a vrut să plece în vacanță cu fetele, în afara țării, dar nu a avut semnătura fostului soț, pentru că el era la Ferma) a fost un hook (cârlig) de presă. Ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – care o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit.

Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e hook-ul, îmi iau oamenii înapoi».
Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a declarat George Burcea în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

Am anunțat-o și pe ea, și pe mama-soacră și pe bone că voi pleca
Actorul susține că a anunțat-o pe fosta soție înainte de a participa la emisiune.

“Eu, ca un tată responsabil și un fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocații, am anunțat-o și pe ea, și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca. Doar că știi care este chestia? Ea își dorește cu disperare să ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. «Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde»”, a completat fostul soț al cântăreței.

Actorul George Mihăiță, considerat „om orchestră”. Când era elev, era bufonul clasei