George Michael a suferit din cauza iubiților săi. S-a refugiat în alcool și droguri

George Michael a suferit din cauza iubiților săi. S-a refugiat în alcool și droguri
Peste  44.000 de internauți au reascultat pe 25 iunie piesele celebre ale lui George Michael, care ar fi împlinit 57 de ani. A fost discret cu viața sa privată, dar spre sfârșitul vieții a mărturisit cât a suferit din pricina iubiților săi și că s-a refugiat în alcool și droguri.

Cântăreţul britanic George Michael, a murit acum patru ani, pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani. A fost un artist cu o voce impresionantă, de patru octave, un star de prim rang al muzicii pop, comparabil din punct de vedere al notorietăţii şi al succesului comercial cu Michael Jackson şi Madonna, spun specialiștii în domeniu.

A recunoscut târziu că este homosexual și că iubiții săi l-au făcut să sufere. ”Îmi doream să mor”, a recunoscut artistul spre sfârșitul vieții.

George Michael a suferit din cauza iubiților săi

George Michael a vorbit despre muzica lui, însă cântăreţul a ţinut mulţi ani primele pagini ale tabloidelor din cauza vieţii personale agitate: orientarea sa sexuală şi dependenţa de droguri şi alcool fiind intens discutate de presă.

George Michael a declarat în ultimul său interviu, pentru documentarul „Freedom“, că viaţa lui a fost „o pierdere de timp“ şi a mărturisit că nu şi-a revenit niciodată după moartea lui Feleppa, care a fost diagnosticat cu HIV la numai câteva luni după ce îşi începuseră relaţia.

George Michael avea 27 de ani când l-a remarcat pe designerul de origine braziliană Anselmo în public, la concertul său din cadrul festivalului Rock in Rio, şi le-a cerut membrilor echipei sale să-i facă cunoştinţă cu el. În interviul pe care artistul l-a acordat cu numai trei luni înainte de moartea sa, (25 decembrie 2016), George Michael povestea cum l-a întâlnit pe cel care avea să-i schimbe viaţa.

”În mulţimea aceea de 160.000 de oameni, în colţul din partea dreaptă a scenei, se afla acest bărbat care mă fixa cu privirea. Mi-a atras atenţia atât de mult încât a trebuit să renunţ să mă mai îndrept către acea parte a scenei unde se afla el pentru că îmi distrăgea atenţia atât de tare încât mi-era teamă că voi uita versurile pieselor. Era atât de drăguţ, iar în momentul în care l-am văzut, am simţit că va fi o persoană foarte importantă în viaţa mea“, a povestit George Michael.

”Totul s-a schimbat din acea zi. Atunci am fost cel mai fericit din toată viaţa mea. Anselmo a fost prima persoană pe care am iubit-o cu adevărat necondiţionat. Mi-este încă foarte greu să explic cum găsirea unui partener în viaţa mea, în acel moment, m-a schimbat definitiv. A fost un partener şi o persoană extraordinară“, povestea regretatul cântăreţ.

Citește și: Michael Jackson are 71 de milioane de fani pe Internet, la 11 ani de la moartea sa

George Michael a mărturisit în ultimul interviu din viaţa sa că a fost extrem de speriat când iubitul său de atunci a mers la spital pentru a-şi face un test HIV, fiind conştient că ar putea fi el însuşi infectat cu acel virus. Teama sa a început în momentul în care designerul părea că suferă de o gripă care nu mai trecea şi a fost sfătuit să facă un test pentru depistarea virusului HIV, pe când se aflau amândoi în reşedinţa cântăreţului din Los Angeles.