George și Ilinca Simion, nuntă cu probleme. După ce le-au depășit, mirii au marcat ziua cu încă o tradiție uriașă

George și Ilinca Simion, nuntă cu probleme. După ce le-au depășit, mirii au marcat ziua cu încă o tradiție uriașă
Pentru a-i merge bine în viață, George Simion a tocmit 42 de perechi de nași, dar nimeni nu știe cine sunt cu adevărat.

Din motive necunoscute până acum, imediat după cununia religioasă, una dintre nașe a leșinat sub privirile disperate ale oamenilor.

George și Ilinca Simion, nuntă cu probleme. După ce le-au depășit au marcat ziua cu încă o tradiție uriașă

Cununia religioasă a lui George Simion s-a încheiat. După ce toată lumea a aflat de alerta cu bomba, nuntașii au auzit că una dintre nașe a leșinat. Aceasta a fost imediat preluată de medici. O primă informație spune că acesteia i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii. De altfel, pentru acest eveniment au fost mobilizate spitalele din Vâlcea, iar trei unități medicale sunt pregătite să facă față unui val mare de pacienți, în cazul în care va fi nevoie.

Simion și soția sa nu au pus la suflet aceste incidente, iar imediat ce au ieșit din biserică au marcat ziua cununiei lor cu o tradiție din moși-strămoși: au plantat un copac, un platan.

Cine e milionarul misterios care-i este naș lui Simion

Printre cei mai de seamă invitați care vor participa la nunta lui George Simion se află și Ștefan Voloșeniuc, un milionar misterios. Despre acest personaj nu se cunosc multe lucruri, tot ceea ce se știe fiind faptul că este un om de afaceri stabilit în Marea Britanie care ar fi candidat la alegerile locale de acolo, din partea Partidului Conservator din Marea Britanie.

 „Ne-a ajutat cu plata la apă, la bere”

Sursele spune că pentru început, el a zidit cămine pentru semafoarele electrice de la Londra, apoi a vrut să intre în politică. „Am candidat și eu, mi-au mai trebuit 79 de voturi, dar nu e important, important e că am reușit să contribuim, să dăm primăria conservatorilor”, a declarat Voloșeniuc. În acest moment, este patronul unei firme de servicii publice.

„Ne-au ajutat deja, dar nu sunt figuri publice. Am evitat să pun din partid sau din lumea publică pentru că și așa sunt sute de controverse. Marius Deaconescu este nașul de aici, din Vâlcea, din Vaideeni. E plecat din anul 1995 din țară. Ștefan Voloșeniuc e plecat în Anglia. Ne-a ajutat cu plata la apă, plata la bere”, a mărturisit George Simion.

Sursă foto: fanatik