George Simion, despre relațiile sale cu femeile. De ce nu se însoară

George Simion, despre relațiile sale cu femeile. De ce nu se însoară
George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României. Era cunoscut pe stadioane, unde era microbist înfocat. Și acum, ca parlamentar, este vehement. Dar, ascunde amănunte din este viața lui personală. De ce nu se însoară, deși are 35 de ani?

George Simion a fost luat la întrebări. ”Credeți că femeile sunt inferioare bărbaților?”. ”Sunteți bătăuș?” ”Vă place scandalul?” ”A mertitat să vă vindeți casa pentru a intra în politică?” Sunt doar câteva dintre întrebările la care politicianul va trebui să raspundă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

George Simion, despre relațiile sale cu femeile. De ce nu se însoară

George Simion este liderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Partidul condus de el și Claudiu Târziu este acum ”pe val”, după ce au fost foarte active în Parlament. George Simion urmărește parlamentarii și transmite live ce se întâmplă în Casa Poporului. Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, copreședintele AUR George Simion a vorbit despre relația sa cu femeile, despre care a scris pe Internet că sunt inferioare bărbaților. Va rămâne burlac?

Invitat să explice numărul redus al femeilor în grupul parlamentar al AUR, Simion a negat că ar fi misogin.

„De multe  ori sunt mai inteligente decât bărbații. Sper ca viitoarea mea soție să-mi fie superioară intelectual. Va avea multe de suportat: drumuri prin țară, presiuni din partea societății”, a spus George Simion.

De ce nu se însoară George Simion

Întrebat de ce își ține ascunsă logodnica, George Simion a răspuns uluitor. „Sunt într-o postură în care e dificil, fiecare gest al ei ar fi judecat, apreciat. O să o cunoașteți la momentul potrivit.”

Deputatul a comentat și afirmațiile legate de presupusa sa homosexualitate făcute de către fostul deputat Ninel Peia. „Doamne ferește! Am fost făcut țigan, mason și toate aberațiile din lume. Din păcate, în viața privată afirmații de genul ăsta fac mult rău. Dar când intri în mocirlă cu porcii, trebuie  să te bați”, a spus George Simion referindu-se la fostul aliat al partidului său.

Denise Rifai: „Vă place scandalul?”

Moderatoarea Denise Rifai l-a întrebat pe George Simion dacă este un bătăuș. A ținut seama că politicianul militează pentru modificarea legii prin care s-au impus unele restricții pe stadioane.

„Mai degrabă am luat bătaie. Suntem împotriva încălcării dreptului la liberă exprimare. De multe ori din partea organelor de siguranță se comit abuzuri și lipsește dialogul. Am ajuns în acest sens de multe ori și la acorduri cu forțele de ordine. Adevărul e la mijloc și se pot găsi soluții pentru a salva spectacolul”, a afirmat deputatul.

Acesta a respins și afirmația că s-ar fi folosit de suporterii de fotbal pentru a-și construi cariera politică.

„Nu manipulezi suporterii. Mesajele noastre le-am afișat și la concerte de muzică. Tinerii de azi nu au o platformă pe care să se exprime. În România nu ai unde să te duci pentru a te distra. Poate doar la Untoldul lui Boc, dar acolo este un fenomen de masă fără identitate. De asta m-am implicat și la Roșia Montană. Suporterii de fotbal nu sunt oamenii, cântăreții de rock sau hip-hop nu sunt oameni?”, a replicat liderul AUR.

”Din păcate însă, uneori scandalul este singura soluție. Atunci nu ne primea nimeni, nici un partid nu vroia să discute cu noi. Doar după ce am rămas în Piața Universității, ne-au primit partidele. Doar prin fermitate poți izbândi. Dacă nu lupți pentrru ce-i al tău, o să facă alții ce vor ei.”

Cine este George Simion

George Simion s-a născut pe 21 septembrie 1986, în Focșani, Vrancea. A absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din București și a urmat Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București. În perioada 2008-2010 a studiat pentru masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea „Crimele comunismului”.

George Simion a devenit cunoscut în anul 2019, când a înfiinţat partidul  Alianţa pentru Unirea Românilor .  Liderul AUR a dezvăluit la emisunea jurnalistei Denise Rifai că este implicat într-o relație și ca anul viitor intenționează să se căsătorească cu iubita lui.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Am o relație, sigur, iubesc o fată.”, a spus George Simion.