Gheorghe Dincă, mărturie cutremurătoare despre alte victime: „Oasele sunt la groapa de gunoi”

Gheorghe Dincă, mărturie cutremurătoare despre alte victime: „Oasele sunt la groapa de gunoi”
Arestat și trimis în judecată pentru un dublu asasinat, Gheorghe Dincă face dezvăluiri care i-au pus pe jar pe anchetatori. E vorba de alte două victime. „Oasele sunt la groapa de gunoi”, susține acesta.

Gheorghe Dincă a fost arestat în iulie 2019, după ce a fost acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani. Pe aceasta ar fi luat-o cu mașina la ocazie, apoi a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ucis-o, în final. Cu toate că fata a reușit, la un  moment dat, să sune la 112, autoritățile au intervenit abia 19 ore mai târziu, timp în care ucigașul i-a topit trupul într-un butoi din tablă, cu acid.

Ulterior, bărbatul a fost acuzat că ar fi procedat în mod similar cu Luiza Melencu, o fată de 18 ani, care fusese dată dispărută încă din luna aprilie 2019. Amintim că Gheorghe Dincă a fost încarcerat mai întâi în arestul IPJ Olt, apoi a fost transferat în Arestul Central al Poliției Capitalei și închis singur, într-o celulă fără televizor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, după ce a ajuns la București, Gheorghe Dincă ar fi cerut să facă un denunț, în vederea obținerii unei pedepse mai mici.

Monstrul din Caracal a dezvpluit alte două crime

Gheorghe Dincă le-a spus autorităților că, în anul 2005, două minore, provenite din familii defavorizate care locuiesc undeva la marginea orașului Craiova, ar fi fost răpite de un anume Ștefan, un presupus traficant de persoane, care le-ar fi violat, împreună cu mai mulți prieteni, apoi le-au ucis pe fete, iar trupurile lor ar fi fost incinerate la o groapă de gunoi.

Gheorghe Dincă a vorbit despre fetele care ar fi dispărut la Craiova, din 2005, inclusiv într-un interviu acordat, în premieră, pentru Gândul. El a povestit că a fost audiat în legătură cu dispariția acestor fete, la Craiova, la acea vreme și a susținut că autoritățile încearcă să-l acuze de „toate crimele fără autor cunoscut”. Dincă susține că, la momentul crimei respective, era plecat în Italia, unde muncea în baza unui contract pe perioadă determinată.

Poliția a anchetat și a stabilit că Gheorghe Dincă a mințit tot timpul

În urma declarațiilor lui Gheorghe Dincă, procurorii și polițiștii judiciariști au demarat o investigație. După ce au fost verificate bazele de date cu persoane dispărute, anchetatorii au mers în zona în care acestea ar fi stat și au stat de vorbă cu localnicii. Concluzia anchetatorilor: Gheorghe Dincă a mințit cu nerușinare, victimele menționate de monstrul din Caracal nu au existat, de fapt, niciodată.

Amintim că Tribunalul Olt ar fi trebuit să dea sentința în cazul lui Dincă în data de 12 august, acesta fiind acuzat de două fapte de omor, viol și profanare de cadavre. Decizia însă a fost amanată, însă, pentru data de 9 septembrie, deoarece magistratul care a judecat cauza a intrat în concediu de odihnă. De asemenea, se așteaptă ca acesta să își prelungească vacanța, din cauza unor probleme de sănătate.