Gigi Becali a dat vestea cea mare. Ceva extraordinar urmează să se întâmple în acest an

Gigi Becali a dat vestea cea mare. Ceva extraordinar urmează să se întâmple în acest an
Gigi Becali e cel mai fericit tată din lume și pune totul pe seama credinței imense pe care o are în Dumnezeu.

Mare iubitor de Dumnezeu, Gigi Becali are parte de momente nemaipomenite oferite de fetele sale. Iată ce s-a întâmplat acum.

Gigi Becali a dat vestea cea mare. Ceva extraordinar urmează să se întâmple în acest an

Gigi Becali va deveni bunic pentru a doua oară, fiica sa, Theodora, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil la sfârșitul acestui an. Becali zburdă de fericire și o adoră pe Maria care, spune latifundiarul, chiar dacă e micuță, e învățată de acum ce înseamnă credința. Maria a fost creştinată de fata lui Teoia Sponte, vărul și omul de încredere al latifundiarului din Pipera.

„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a declarat afaceristul la România TV.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

Teodora Becali și bărbatul care o adoră, Mihai Mincu, și-au unit destinele în 2019. Latifundiarul le-a făcut cea mai frumoasă nuntă la Palatul Snagov, unde 700 de invitați s-au distrat până în zori. Nimeni nu știe cu exactitate cât ar fi dat Gigi Becali pentru acest eveniment, dar sursele spun că e posibil să fi ajuns la jumătate de milion de euro.

Dar ce contează banii, atunci când în joc e fericirea fiicei lui… Când fiica lui s-a împrietenit cu Mihai Mincu, Gigi Becali a fost foarte atent cine stă în preajma fiicei lui, pe care o iubește enorm. Și-a dat acordul pentru că ginerele, supranumit și Prințișorul din Dobroești, face parte dintr-o familie foarte bună.

De altfel, tânărul a intrat cu dreptul în lumea afacerilor în 2017, când a făcut bani frumoși din vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. Nu după mult timp, acesta a mai înfiinţat o firmă care se ocupă de fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

Sursă foto: playtech