Gigi Becali i-a pârât poporului pe creatorii de modă: „Eu făceam prima dată, inventam eu”

Gigi Becali i-a pârât poporului pe creatorii de modă: „Eu făceam prima dată, inventam eu”
Latifundiarul din Pipera șochează pe toată lumea. După luni de zile în care a dispărut din viața publică, Gigi Becali a lăsat pe toată lumea „mască” cu anunțul făcut de Crăciun. Are legătură cu moda.  

După ce a spus că se retrage complet din viața publică, patronul roș-albaștrilor a rezistat doar câteva luni departe de televiziune. Gigi Becali a dat un interviu fulminant la RTV. Acesta a uimit din nou pe toată lumea. Susține că este schimbat total și a vorbit despre… modă.

Moda în familia Becali

Așa cum Rețete și vedete a dezvăluit, cel puțin una din fiicele lui Gigi Becali este o fashionistă desăvârșită. Chiar și atunci când parchează ilegal. În timp ce fiica sa cheltuie mii de euro numai pe o poșetă, o jachetă sau pe o pereche de cizme, patronul liderului din Liga I a dezvăluit care sunt noile sale gusturi vestimentare.

Finanțatorul roș-albaștrilor, care în trecut se îmbrăca de la Londra și de la marii creatori de modă, are acum cu totul alte opțiuni. „Pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta.

E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu”, a spus Becali, la RTV.

Gigi Becali a lansat o nouă modă

Becali nu s-a sfiit însă să amintească de „vremurile bune” când, susține el, dădea tonul în materie de modă masculină în România. ”Nu are rost să spun cum am fost eu… Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Botezatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam.

Mă duceam la Ciucu și ziceam: Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa. După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventăm eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea modă nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar eu nu mai sunt așa acum”, a mai spus Gigi Becali, conform Capital.ro.

Piftia: un aliment sănătos. Ce beneficii are asupra organismului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp