Gigi Becali, luat la rost de o fiică îndurerată că îi atacă mama cu care era prieten

Gigi Becali, luat la rost de o fiică îndurerată că îi atacă mama cu care era prieten
Tânăra susține că e din ce în ce mai afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei sale și vrea ca totul să înceteze. Anamaria Prodan și Gigi Becali nu mai contenesc să-și arunce cu săgeți, iar fiica cea mică a impresarei, Sarah Dumitrescu, arată că nu mai suportă.

Anamaria Prodan și Gigi Becali nu mai contenesc să-și arunce cu săgeți, iar fiica cea mică a impresarei, Sarah Dumitrescu, arată că nu mai suportă.

După transferul lui Dennis Man la Parma, a intrat dihonia între Gigi Becali și Anamaria Prodan, iar cei doi n-au mai contenit să-și arunce cuvinte grele. Fiica cea mică a afaceristei, Sarah Dumitrescu nu mai suportă tot ce se întâmplă și vrea ca toată situația să revină la normal.

„Pe stradă, oriunde, mereu ţi se va atrage atenţia de ceea ce se întâmplă”

„E greu când cunoşti o persoană de atât de mult timp şi stai la el în casă, în vizitezi de atâtea ori. Eram ca o familie. Să vezi că nu mai e aşa şi că sunt atacuri unul contra celuilalt, e greu! Mereu am încercat să îi las pe ei şi să îmi văd de treaba mea şi de cariera mea. Dar e greu când vezi aşa ceva la televizor.

Noi am încercat să nu lăsăm să ne afecteze, e situaţia lor, ei sunt adulţii, ei trebuie să îşi regleze ce vor între ei. Dar e greu să nu facă parte şi din viaţa noastră. Pe stradă, oriunde, mereu ţi se va atrage atenţia de ceea ce se întâmplă. Dar încerc să trec cu vederea”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Anamaria Prodan a spus că Becali o înjură ori de câte ori are ocazia

La sfârșitul lui 2021, Anamaria Prodan a mărturisit că Gigi Becali amenință că o va distruge și o înjură pe la toate colțurile. ”Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu `prietenii` acești oameni îi poartă respect…

Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

„Uită de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia”

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Recomandarile noastre