Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: a fugit de la nuntă. Cununia civilă a fost oficiată de Clotilde Armand

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: a fugit de la nuntă. Cununia civilă a fost oficiată de Clotilde Armand
Maria Iordănescu s-a măritat, iar Gigi Becali i-a fost naș. Fiica lui Anghel Iordănescu a vrut ca latifundiarul din Pipera să o conducă la altar. Când a început petrecerea, miliardarul a fugit de la nuntă.

Patronul fotbaliștilor de la FCSB a spus că Maria Iordănescu l-a rugat s-o cunune și a dezvăluit ce condiție i-a pus. Cândva sufletul principal al petrecerilor, Gigi Becali spune acum că s-a schimbat și nu vrea să mai participe la astfel de evenimente.

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: a fugit de la nuntă

Gigi Becali a fost naș. Nu a rezistat rugăminților fetei lui Anghel Iordănescu, celebrul jucător antrenor de fotbal.

„Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg.  De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a fost naș. Nu a rezistat rugăminților fetei lui Anghel Iordănescu, celebrul jucător antrenor de fotbal

Edi Iordănescu a lipsit de la nuntă. Cununia civilă a fost oficiată de Clotilde Armand

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a măritat sâmbătă, 11 septembrie,  cu Teddy Măgureanu, iar Gigi Becali i-a fost naș. Surpriza a fost la cununia civilă. Acesta s-a petrecut în aer liber, într-un foișor, și a fost oficiată de primărița sectorului 1, Clotilde Armand.

„La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu la nuntă nu am ajuns”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea meciului FCSB – Dinamo.

Din 22 iunie, Maria Iordănescu face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră” și prezintă știrile sportive la postul Prima TV.

”Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri”, a declarat Maria Iordănescu pentru TV Mania.

Reporterul Maria Iordănescu i-a luat un interviu lui Gigi Becali, la „palat”. Aceasta s-a emoționat vorbind pe teme religioase cu patronul FCSB-ului și nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Tu știi mai bine pasajele din Biblie decât mine. Dacă aveam un băiat nu știu ce îi făceam dacă nu se căsătorea cu tine”, i-a spus atunci Gigi Becali. Sursa: gsp.ro