Gina Pistol cere urgent ajutor. Nu se mai poate aduna. Exclusiv

Gina Pistol cere urgent ajutor. Nu se mai poate aduna. Exclusiv
De când a început filmările, Gina Pistol se simte din ce în ce mai obosită și nu știe ce să facă pentru a reveni la normal.

Și-a dorit enorm un copil, însă nu s-a gândit niciodată că va fi atât de obosită. De ce are nevoie Gina Pistol.

Gina Pistol cere urgent ajutor. Nu se mai poate aduna. Exclusiv

Gina Pistol și-a surprins fanii cu ultima postare pe contul de Instastory. Iubita lui Smiley le-a cerut ajutor motivând că este extrem de obosită și nu știe ce soluție să găsească pentru a-și reveni. Nu de altceva, dar filmările sunt abia la început… „Simpaticilor, am nevoie de ajutorul vostru.

Dați-mi și mie un energizant, să-mi dea și mie energie, fizic, psihic, pentru că am început filmările, suntem în a treia zi și îmi este foarte greu să mă adun. Câtă cafea să mai beau și eu casă rezist? Ce-mi recomandați? Suplimente? Ceaiuri? Orice”, au fost cuvintele Ginei.

„Cumva, prin rotație, ne odihnim”

E minunat să ai copil, însă Gina Pistol are momente când simte că nu mai are nici un pic de energie și se plânge că e pur și simplu epuizată. Dar întotdeauna găsește puterea să meargă mai departe. E adevărat că are un mare ajutor, în iubitul ei, Smiley care, spune Gina, e un tată extrem de responsabil.

„Când ai copil trebuie să ai energie. Nu mai am. Am și eu momentele mele când vreau să mă izolez un pic ca să îmi încarc bateria, dar pentru copil când simți că nu mai poți, tot mai poți un pic. Andrei mă sprijină foarte mult. Adică, când mă vede că nu mai pot îmi ia el locul și așa cumva prin rotație ne odihnim și noi pe rând”, a declarat blonda pentru Antena Stars.

Soacra, un ajutor prețios

Pe de altă parte, Gina Pistol are și o bonă care e permanent alături de ea, dar ajutor vine și din partea mamei lui Smiley. Dar când vine vorba de copil, cel mai important cuvânt îl are tot Gina. „Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă. Copilul are nevoie de rutină și mama îi știe cel mai bine programul.

Cel mai important a fost pentru mine să îi respecte programul de baie, când trebuie să doarmă, cum adoarme. În orice etapă a copilului sunt și reguli pentru mese, mai ales când începe diversificarea”, a mai povestit Gina Pistol pentru Fanatik.