Gina Pistol, în fața unei decizii uriașe. Fără soluție, a răbufnit: „Nu mi-o lasă Andrei, ești nebun?!”

Gina Pistol, în fața unei decizii uriașe. Fără soluție, a răbufnit: „Nu mi-o lasă Andrei, ești nebun?!”
După aproape nouă luni în care a stat acasă cu bebelușa, Gina Pistol simțea nevoia unei schimbări. A făcut-o. Însă are de luat o decizie și nu găsește încă soluție.

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical de când a devenit mămică. Va reveni sau nu la cârma emisiunii „Asia Express”?

Gina Pistol, mai transparentă ca niciodată. Ce a învățat-o emisiunea „Asia Express”

Când a rămas însărcinată Gina Pistol și-a luat adio pentru o perioadă de la televiziune și proiectele ei pe care le iubește atât de mult. Odată cu emisiunea specială de 1 decembrie, Gina a revenit la „Chefi la cuțite”, dar încă nu știe dacă va fi din nou simpatica prezentatoare de la „Asia Express”. În sufletul ei se dă o luptă cruntă.

Pe de o parte o mistuie dorul plecării, pe de altă parte nu știe dacă va rezista două luni departe de fetița ei. „Mie îmi place să fiu acum, aici. Dar în sezonul trei mă luase un dor de casă… mă luase un dor de casă, de Andrei, de ai mei, de pisoi, de patul meu, de baia mea, de mirosul casei. Atunci am știut ce înseamnă dor.

Vorbeam cu Andrei: «Eu, ca femeie, că am muncit toată viața și am fost activă, am nevoie de asta. Eu am nevoie de asta. Dar o să mor pe acolo de dorul vostru». Tu îți dai seama să lipsesc două luni din viața copilului?”, a mărturisit Gina Pistol.

Sezonul cinci „Asia Express” fără Gina Pistol?

Deocamdată Gina nu a luat o decizie clară, dar e posibil ca viitorii concurenți să fie în sezonul cinci al emisiunii tot sub mâna frumoasei Irina Fodor.

„Să vedem, nu știu. Că nici nu pot s-o iau cu mine, că ai văzut și tu pe unde mergem, n-ai cum, chinui copilul. Ar putea sta cu colegii mei, […] dar nu mi-o lasă Andrei, ești nebun? N-aș putea să-i fac eu asta, că e greu să cari un copil acolo. Dar eu am nevoie de asta, se duce o luptă în mine”, a mai spus Gina Pistol.

Sursă foto: instagram