Gina Pistol nu mai suportă să fie „femeie de casă”, dar tot ea dă ordinele

Gina Pistol nu mai suportă să fie „femeie de casă”, dar tot ea dă ordinele
De când a devenit mămică, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical. Vedeta muncește mult și spune că nu mai face față.

Și-a dorit enorm un copil, dar nu s-a gândit niciodată cât de greu îi va fi. Cum reușește Gina Pistol să se descurce.

Gina Pistol nu mai suportă să fie „femeie de casă”, dar tot ea dă ordinele

E minunat să ai copil, însă Gina Pistol are momente când simte că nu mai are nici un pic de energie și se plânge că e pur și simplu epuizată. Dar întotdeauna găsește puterea să meargă mai departe. E adevărat că are un mare ajutor, în iubitul ei, Smiley care, spune Gina, e un tată extrem de responsabil.

„Cumva, prin rotație, ne odihnim”

„Când ai copil trebuie să ai energie. Nu mai am. Am și eu momentele mele când vreau să mă izolez un pic ca să îmi încarc bateria, dar pentru copil când simți că nu mai poți, tot mai poți un pic. Andrei mă sprijină foarte mult. Adică, când mă vede că nu mai pot îmi ia el locul și așa cumva prin rotație ne odihnim și noi pe rând”, a declarat blonda pentru Antena Stars.

Bona, un ajutor prețios

Pe de altă parte, Gina Pistol are și o bonă care e permanent alături de ea, dar ajutor vine și din partea mamei lui Smiley. Dar când vine vorba de copil, cel mai important cuvânt îl are tot Gina. „Cred că orice părinte are niște reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bonă. Copilul are nevoie de rutină și mama îi știe cel mai bine programul.

Cel mai important a fost pentru mine să îi respecte programul de baie, când trebuie să doarmă, cum adoarme. În orice etapă a copilului sunt și reguli pentru mese, mai ales când începe diversificarea”, a mai povestit Gina Pistol pentru Fanatik.

Vacanță în doi

Recent, cei doi au petrecut prima vacanță în doi de când sunt părinți și au ales ca destinație Mykonos. Cei doi s-au simțit minunat și au postat și câteva fotografii unde se vede cât de mult se iubesc și cât de fericiți sunt că au putut să se rupă de nebunia Bucureștiului.

Sursă foto: instagram