După ce s-au tachinat săptămâni întregi în Asia Express, dar acum Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut echipă în bucătăria „Chefi la cuțite”. “Eu am mai fost aici, am și gătit, dar atunci am luat un singur cuțit, de la chef Bontea. De data asta sper să obțin și recunoașterea celorlalți”, a povestit Ristei înaintea emisiunii.

Perfecționist și competitiv, Florin nu s-a dezis nici de data asta. A gătit preparatul zile în șir înainte să vină la filmare și a apelat la prietenii lui din domeniul gastronomic pentru a-l ajuta cu diverse sfaturi. Carmen Grebenișan și-a asumat rolul de susținător și ajutor în bucătărie, dar a apelat și la tehnicile de influencer , astfel încât prezentarea dish-ului să îi impresioneze pe chefi.

Grebenișan l-a dat de gol pe partenerul ei

Cu o super rețetă de piept de rață cu sparanghel sote și multe alte ingrediente delicioase, cei doi au gătit, în speranța că vor face spectacol în farfurie și vor reuși să obțină numai laude din partea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”. Când și-au făcut apariția în fața celor trei jurați, surpriza a fost uriașă. Carmen Grebenișan l-a dat de gol pe Florin Ristei și astfel am aflat detalii incredibile despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi, înainte de venirea lor la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Ristei susține că blonda, după ce i-a spus că-l lasă pe el să aleagă preparatul, pentru că oricum, gătitul, nu e punctul ei „forte”, a reacționat abia duminică la mesajele lui și i-a propus un alt preparat. „Dar nu mai bine facem noi Adobo? Nu, că știu că nu ne iese ca acolo ( n.r. e un preparat mâncat de cei doi concurenți în timpul sezonului 3 din Asia Expres), oamenii sunt pretențioși. Zice: Super. Dar trebuie să facem o poveste, povestea vinde”, a relatat Ristei.

„Sincer, preparatul propus de tine mi se părea prea simplu”, a spus Carmen. Întrebarea cheie a venit de la chef Dumitrescu: „Floricicile cine le-a pus?” Aici, surpriză. Nimeni nu a vrut să recunoască. Nici în ruptul capului. „N-a fost ideea noastră, au venit din neant”, susținea Carmen. Totuși, cei trei jurați au vrut să afle „cine a scuturat floricicile”, iar Carmen l-a dat de gol în final pe partenerul ei.

Acesta a mărturist că i-ar fi prins bine „un ochi de femeie” la plateing, însă Carmen a avut imediat replica: „nici nu am apucat să mă uit, te-ai mișcat prea trepede”. Asta a fost factor declanșator. ”Tu chiar nu recunoști niciodată ce zici?” – i-a reproșat Ristei. Ea a avut din nouă repliacă: ”O să se vadă pe cameră”.

Verdict: „Dacă ar fi să jucați vreodată teatru sau film, sunteți cuplul prefect”, le-a spus Chef Dumitescu. La final, verdictul a fost unul surprinzător! Cei doi au primit două cuțite pentru rețeta pregătită.

Lider de audiență

„Chefi la cuțite” continuă să fie pe primul loc în topul preferințelor. Conform Kantar Media, ediția de marți seara a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Emisiunea  a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 25.9%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.6 puncte de rating si 20.1  procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 6.4 puncte de rating și 15 procente cotă de piață.

„Chefi la cuțite” a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.8 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9 de procente, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 7.6 puncte de rating și 17.1 procente cotă de piață.

Gina și poftele de femeie însărcinată

Un moment extrem de tensionat din ediția 18 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când chef Liviu Chiorpec a degustat farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru proba de amuletă.

Scărlătescu este lider la numărul de amulete în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, urmat fiind apoi de Dumitrescu și Bontea.

Iată la ce a poftit Gina (foto). Toate cele trei preparatele erau pe bază de calamar, dar unul avea piure de vânătă cu usturoi copt, ridichi și alte vedrețuri alăturate. Gina Pistol, care a filmat sezonul când deja aflase că e însărcinată, nu s-a mai putut abține și a cerut tacâmuri să poată mâna din preparat.

Răzvan Simion și Costin Gheorghe își dau replici subtile, în versuri. Subiectul: Lidia Buble!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri