Gina Pistol, probleme mari la Untold. Ceva i-a stricat toate planurile

Gina Pistol, probleme mari la Untold. Ceva i-a stricat toate planurile
Au trecut șase luni de când Gina Pistol și Smiley au primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Părinții au dus-o la Festivalul Untold de la Cluj, dar Gina nu s-a putut distra.

Gina Pistol și-a sărbătorit fiica la Untold. Din nefericire, blonda nu a avut parte de ce și-a dorit.

Gina Pistol, probleme mari la Untold. Ceva i-a stricat toate planurile

Chiar dacă are doar șase luni, Josephine a avut parte de prima ei aniversare. Care a fost cu totul ieșită din comun. Gina Pistol, Smiley și micuța au plecat la Cluj, la Untold, și astfel, Josephine a avut parte de cea mai tare petrecere. În plus, l-a auzit pentru dată și pe tati cât de frumos cântă. Pentru că artistul i-a bucurat pe spectatori la celebrul festival.

„Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei”

„(…) Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei. Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare”, a mărturisit, glumind, Gina Pistol, pe InstaStory.

Toate ar fi fost bune și frumoase, doar că Gina a avut o mare problemă care i-a dat viața peste cap. E vorba de o bătătură care i-a creat dificultăți la mers, dar mai ales la dans. „Îmi vine să urlu de durere. Îmi plânge sufletul în mine. Cum mai ies eu la dans cu piciorul ăsta?!”, a spus iubita lui Smiley.

Smiley vrea să-și ia fetița la studio

Cu câteva luni în urmă, Smiley a declarat că au cea mai cuminte fetiță și prietenii spun, mai în glumă, mai în serios, că el și Gina fac reclamă la cel de-al doilea copil. Artistul așteaptă ca Josephine să mai crească puțin, apoi vrea să o ia cu el la studio. „Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim.

Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți”, a spus artistul, potrivit Cancan.

 

Sursă foto: spynews, instagram