Gina Pistol trăiește în chinuri. Nu mai suportă durerile și e posibil să se opereze. Ce se întâmplă cu soția lui Smiley

Gina Pistol trăiește în chinuri. Nu mai suportă durerile și e posibil să se opereze. Ce se întâmplă cu soția lui Smiley
Și-a văzut visul cu ochii: e căsătorită cu bărbatul sufletului și a primit de la Dumnezeu cel mai frumos copil. Dar Gina Pistol trece încă prin momente grele.

Gina Pistol e cea mai fericită femeie din lume, dar sănătatea îi cam de furcă. Celebra blondă arată ca scoasă din cutie când apare pe sticlă, dar în spatele acestei imagini se ascunde multă suferință.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, surse din anturajul vedetei a vorbit despre situația grea a Ginei. Chiar înainte să devină mamă, Gina a început să aibă dureri mare de spate, dar situația s-a înrăutățit după sarcină. Se pare că vedeta suferă de hernie de disc cervicală și a suferit enorm cât a purtat copilul în pântece, pentru că nu avea voie să ia nici medicamente pentru durere.

Nu are voie să ridice și nici să poarte tocuri

Se pare că Gina nu mai are voie să ridice nimic greu și nici să poarte tocuri, în schimb i s-a recomandat să facă diferite exerciții pentru coloană. Se crede că afecțiunea aceasta a fost unul dintre motivele pentru care a renunțat și la emisiunea Chefi la cuțite, unde era obligată să stea în picioare și să poarte tocuri multe ore.

Gina Pistol, probleme mari cu coloana cervicală

„Face niște exerciții pentru întărirea coloanei, mai ia medicamente, stă mai mult întinsă”

”Ea se luptă de câțiva ani cu durerile de spate, dar după sarcină a început să aibă dureri insuportabile. Săraca, nici medicamente nu a putut lua cât timp a alăptat, a fost nevoită să trăiască în chinuri. Are o hernie cervicală ce va necesita operație la un moment dat.

Acum însă, Gina se menajează pe cât de mult poate. Nu mai ridică deloc greutăți, face niște exerciții pentru întărirea coloanei, mai ia medicamente, stă mai mult întinsă, se încalță din ce în ce mai rar pe tocuri”, au spus sursele.

Dureri de cap și probleme cu cervicala

Gina nu a spus până acum că ar avea o astfel de afecțiune, dar în urmă cu ceva timp, vedeta le-a cerut un sfat fanilor săi, cărora le-a spus că o doare foarte rău capul și are probleme cu cervicala. Ea a menționat atunci că durerile sunt foarte mari și nu știe ce soluție să mai adopte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre