Gina și Smiley, mai fericiți ca niciodată la început de an. Despărțirea a fost un vis urât. Ce fac acum iubiții

Gina și Smiley, mai fericiți ca niciodată la început de an. Despărțirea a fost un vis urât. Ce fac acum iubiții
Lumea mondenă a avut de comentat pe seama Ginei Pistol și a lui Smiley, după ce un jurnalist, care nu a înțeles postarea tinerei din prima zi din an, a interpretat totul greșit.

Gina și Smiley sunt mai fericiți ca niciodată la început de an. Și nu oriunde, ci într-o locație exotică, unde au zburat imediat după petrecerea fabuloasă de la Andreea Esca, la care au celebrat Revelionul.

De la o interpretare eronată a unui text, s-a ajuns la un vis urât cum că Gina și Smiley s-au despărțit. Visul urât a fost al unui jurnalist care nu a înțeles mesajul scris de Gina. În realitate, cei doi s-au distrat de minune la petrecerea Andreei Esca. Dar iată și postarea buclucașă. Foarte emoționantă, de fapt. Vedeta a recunoscut că nu a putut să fie ce și-a dorit pentru că a încercat să fie o mamică bună!

„A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora bună fratelui. Nici mamei mele cea mai bună fiică. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietenă. Sinceră sa fiu, nici nu am încercat. N-am fost nici macar bună cu mine. Anul ăsta m-am pierdut de multe ori si m-am regăsit de puține. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am făcut ceva bine.

Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul ăsta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mamă si noi, @smiley_omul , am devenit mai uniți. Vă doresc sănătate la minte, trup si mai ales la suflet. Să aveți un an bun!?”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram, alături de două fotografii: una în care își ține fiica în brațe și a doua în care îl sărută pasional pe Smiley, iubitul ei.

Reacția lui Smiley

Imediat după postare, acesta a și răspuns: „Familia mea! Vă iubesc!”.  Mai departe, pe pagina sa, artistul a făcut și el o postare emoționantă. Nu este despre cum trec anii sau despre trecerea timpului… „este despre cum trăiești și ce trăiești în timpul pe care îl ai, este despre a învăța ce e iubirea și despre căutarea adevărului, este despre dansul pe muzica ta interioară și curajul de a-l dansa până la capăt… chiar dacă nu cunoști prea bine pașii”, a scris artistul.

Smiley și Gina Pistol formează o familie de vis, împlinită de fiica lor, mica Josephine, care s-a născut anul trecut, în luna martie. După Revelion, cei doi au plecat în vacanță,  într-o destinație caldă și exotică.