Giovanni Becali, de urgență la spital. Problemele sunt grave

Giovanni Becali, de urgență la spital. Problemele sunt grave
Veste tristă despre Giovanni Becali. Vărul lui Gigi Becali a fost internat de urgență în spital. Ce se întâmplă cu acesta.

Giovanni Becali trece prin momente cumplite. Sănătatea i-a jucat feste și familia l-a internat de urgență în spital.

Giovanni Becali, de urgență la spital. Problemele sunt grave

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Giovanni Becali a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală și urmează să fie operat cât mai repede cu putință. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, acesta va face o intervenție chirurgicală la splină. Acesta a acuzat dureri mari în acea zonă, iar medicii îi fac o splenectomie, să vadă despre ce este vorba.

Giovanni Becali a scăpat cu bine de coronavirus

La sfârșitul anului trecut, Giovanni Becali a fost infectat cu coronavirus, deși a evitat cât a putut de mult să ia contact cu alte persoane. „Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, a declarat acesta, potrivit Digi Sport.

S-a infectat la un bar

La început, acesta a spus că habar nu are de unde a luat boala, dar ulterior a realizat că s-a infectat la un bar unde a fost cu prietenii să vizioneze meciurile de fotbal. „Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România…

Nu știu și nici nu mai contează… Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere. (…) „Ne-am infectat la bar, unde ne strângem cu neamurile, cu verii. Am luat toţi. Şi Victor, şi câţiva nepoţi, veri, numai Gigi nu a avut. Şi a umblat fără mască, fără nimic”, a spus Giovanni.

Gigi l-a ajutat cu toată medicamentația necesară

Bineînțeles că vărul Gigi a sărit imediat în ajutorul acestuia și i-a oferit tot ce a avut nevoie pentru a se vindeca, de la medicamentație la perfuzii.

„M-a ajutat vărul meu cu nişte medicamente, cu nişte perfuzii la el la clinică. Am crezut în ce mi-a spus el, doctorul mi-a permis. Am avut nişte frisoane, nu aveam nimic. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă”, a mai declarat atunci Giovanni.

Sursă foto: prosport, fanatik

 

Recomandarile noastre