Gisele Bundchen a demonstrat cine e șefa. I-a făcut figura fostului soț

Gisele Bundchen a demonstrat cine e șefa. I-a făcut figura fostului soț
Au trecut doar două săptămâni de când frumoasa Gisele Bundchen și Tom Brady și-au spus adio, dar vedeta e mai bine ca niciodată.

După divorțul de Tom Brady, Gisele Bundchen și-a luat o binemeritată vacanță. Avea nevoie de relaxare.

Gisele Bundchen a demonstrat cine e șefa. I-a făcut figura fostului soț

După ce a terminat cu divorțul, celebrul fotomodel Gisele Bundchen a plecat în Costa Rica, să uite de tot și toate și să se încarce cu energie. După ce s-a întors, i-a dat o lovitură fostului soț. Potrivit informațiilor oferite de Marca, ea a achiziționat, în secret, o superbă vilă în valoare de 11,5 milioane de dolari, care se află chiar lângă locuința lui Tom Brady, din Miami.

„După ce au divorțat, Tom Brady și Gisele Bundchen încearcă să-și pună ordine în vieți. Dar s-ar putea vedea mult mai des acum, decât și-au putut imagina. Gisele Bundchen și-a cumpărat, în secret, o casă de 11,5 milioane de dolari la Miami Beach, exact vizavi de vila lui Tom Brady.”, au spus jurnaliștii spanioli.

Iată cum arată noua achiziție

Vila cumpărată de celebrul model brazilian este mult mai mare decât cea a celebrului jucător de fotbal. Are o suprafață de 6600 de metri pătrați,  o bucătărie, 5 dormitoare, 7 băi, o piscină uriașă, home cinema, birou, sală de forță, dar și sală de jocuri. „Efectiv, poți înota de acasă de la Gisele până acasă la Tom. Le va fi foarte ușor în privința copiilor, fiind atât de aproape. „, mai spun jurnaliștii de la Marca.

Copiii vor avea custodie comună

Tom Brady și Gisele Bundchen, care s-au cunoscut în urma unui ”blind date” pus la cale de niște prieteni comuni, au decis ca cei doi copii, Benjamin și Vivian, să aibă custodie comună. Brady mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

Din afaceri, dar și din cariera de sportiv, Brady a reușit să strângă aproape 250 de milioane de dolari. Pe de altă parte, fotomodele, unul dintre cele mai plătite din lume, se spun că ar avea în conturi în jur de 400 de milioane de dolari.