Glume de mahala, pe seama lui Dorian Popa. Părinții lui au reacționat foarte rău

Glume de mahala, pe seama lui Dorian Popa. Părinții lui au reacționat foarte rău
Circulă pe internet o veste potrivit căreia Dorian Popa a fost bătut măr. La un asemenea zvon, toată lumea a intrat în panică.

Ce se întâmplă cu Dorian Popa? Este sau nu în spital? Are sau nu nevoie de ajutor? Care este adevărul?

Glume de mahala, pe seama lui Dorian Popa. Cine i-a băgat fanii în sperieți

Cu câteva zile în urmă, pe internet a apărut un video în care se spune că ar fi Dorian Popa, întins pe patul de spital, și medici care roiesc în jurul lui. E lesne de înțeles că toți fanii și prietenii acestuia au început să se îngrijoreze și voiau să afle care e adevărul. Cântărețul a ieșit pe contul său de socializare și, râzând, a spus tot ce ascunde în spatele filmulețului.

Artistul a dezmințit „știrea”, mărturisind că fotografiile folosite sunt luate din vlog-ul cu operația la nas. Mai mult, cântărețul i-a îndemnat pe fani să nu mai creadă tot ce se spune în online și să verifice orice informație.

„Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă sunt bine, că circulă o nenorocire pe Tik Tok-ul ăla forţă şi pe Youtube. Băi fraților, sunt ok, sunt imagini de la operația de la nas, le găsiți în vlogul meu, nu mai credeți toate prostiile. (…)  Să vă explice fratele Popa cum stă treaba.

Un cățeluș cu părul creț nu a furat rața din coteț, doar a încercat să facă și el o glumă. Și i-a ieșit acest video. Nu s-a gândit că mai există părinți, persoane apropiate care s-ar putea speria, care cred lucrurile astea”, a spus Dorian Popa pe contul său de socializare.

Brad în curte, ca la mall

Vedeta a afirmat că a mai fost un episod asemănător, când un alt „cățeluș cu părul creț” a dat vestea că acesta a murit.

Ca să le demonstreze tuturor că e totul în regulă, s-a urcat în mașină, a scris pe o pancartă că e viu și a umblat cu ea prin oraș. Cu doar câteva ore în urmă, Dorian Popa le-a mai dat fanilor săi o veste bună, care îi va bucura. Artistul a spus că s-a hotărât ca în acest an să facă bradul în curte. Ca la mall.

Sursă foto: instagram