”Gogoașă”, ocrotit de Sfântul Dumitru în lupta cu cancerul

”Gogoașă”, ocrotit de Sfântul Dumitru în lupta cu cancerul
S-au spus mii de rugăciuni pentru actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut drept ”Gogoașă”, din serialul ”Trăsniții”. A fost operat de cancer luni, de Sfântul Dumitru.

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut drept ”Gogoașă”, din serialul ”Trăsniții”, a trecut prin multe încercări în viață. Dar, vestea că are cancer l-a îngenunchiat.

”Gogoașă” ocrotit de Sfântul Dumitru

Săptămâna trecută, actorul Constantin Zamfirescu făcea un apel disperat pentru sânge. Urma să fie operat de cancer și avea nevoie măcar de un donator. Mii de oameni i-au transmis că se vor ruga pentru el, mai ales că operația era programată în zi de mare sărbătoare, Sfântul Dumitru.

Iată că rugăciunile admiratorilor au ajutat, pe lângă măiestria medicilor. Au venit donatorii, operația a decurs pefect. În cursul zilei de joi, 29 octombrie, îndrăgitul actor ar putea fi externat.

Ieșit din operație, actorul Constantin Zamfirescu a postat un filmuleț de mulțumire. ”Mă înclin! Vă rămân dator! Iar dacă Dumnezeu îmi va da o nouă încercare și încă una, voi trece și peste acestea pentru că sunt puternic.”

Actorul Constantin Zamfirescu, o viață cu încercări

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemânatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv, în urmă cu ceva timp.


Mesaj de dor de la Irina către Liviu Dragnea: „ În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău…”

Recomandarile noastre