Greșeli de îngrijire a pielii pe care le vedem în reclame și ne pot distruge pielea

Greșeli de îngrijire a pielii pe care le vedem în reclame și ne pot distruge pielea
Majoritatea femeilor au câteva produse de înfrumusețare pe care le folosesc în fiecare zi, cum ar fi măștile, cremele și exfoliantele. Ele aleg diferite mărci numai atunci când vor să încerce ceva nou.

Citirea cu atenție a tuturor instrucțiunilor menționate pe ambalajele produselor de înfrumusețare nu ne protejează întotdeauna de greșelile populare pe care le facem, fie pentru că suntem obișnuiți să o facem într-un anumit fel, fie pentru că reclamele ne spun lucruri greșite.

Există câteva reguli pe care ar trebui să le respectăm pentru a îmbunătăți eficiența multor produse de înfrumusețare.

Plasturi sub ochi

Plasturii sub ochi sunt promovați ca un produs de urgență pentru a elimina umflarea pielii. Unii producători chiar promit că plasturii lor pot elimina ridurile. Dar există câteva reguli pe care nu trebuie să le uitați niciodată pentru a vă asigura că plasturii sunt eficienți și nu vă afectează pielea:

-Nu scoateți plasturii din pachet cu mâinile. Foarte des, femeile din reclame aplică patch-uri sub ochi cu degetele. Dar dacă introduceți degetele în pachet, există șansa de a infecta esența în care plasturii sunt înmuiați. Deci, este mai bine să folosiți un instrument special pentru a scoate plasturile. Unii producători pun instrumentele în pachete.

-Nu păstrați plasturii pe față prea mult timp. Producătorii recomandă să petreceți doar 15-20 de minute cu patch-urile pe față. Și există un motiv pentru care. Când plasturele degajă toată umezeala pe care o au, vor începe să aspire umezeala din piele, ceea ce ar putea duce la mai multe riduri. Deci, nu ar trebui să le mențineți prea mult timp, chiar dacă mulți oameni fac acest lucru, ignorând instrucțiunile.

-Nu depozitați plasturii în frigider. Unii experți spun că este mai bine să puneți plasturele în frigider înainte de a le utiliza, iar unii oameni le păstrează la rece tot timpul. Da, petele reci vor elimina umflăturile mai repede. Dar esența în care plasturii sunt înmuiați ar putea fi mai puțin eficientă dacă sunt ținute la rece pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

Deci, în mod ideal, puneți pachetul de plasturi în frigider timp de 20 de minute înainte de a le utiliza.

Creme și măști cremă

În reclame, femeile își pun o mulțime de creme diferite pe față. Dar chiar și cea mai bună cremă de acolo vă poate transforma fața într-o clătită grasă dacă utilizați prea mult produs.

Interesant este că, în reclame, răspândesc crema pe față, astfel încât toată pielea să aibă aceeași cantitate de cremă. Dar nu întotdeauna este bine să faci acest lucru. Trebuie să găsești cele mai uscate zone ale feței tale. Poate că unele zone au mai multe riduri, deci au nevoie de mai multă cremă. 

În medie, orice tip de piele nu are nevoie de mai mult decât o cantitate de cremă de mazăre pentru toată fața. Puneți mai puțină cremă pe zona T, deoarece oricum este de obicei cea mai grasă parte.

Același lucru este valabil și pentru măști. Chiar dacă un producător face o reclamă în care fetele își pun un strat gros de mască pe fețe, nu înseamnă că ar trebui să faci la fel. 

Măștile care ar trebui să usuce pielea ar trebui să fie aplicate pe cele mai grase părți ale feței. Cele care hrănesc pielea ar trebui să meargă pe partea superioară a frunții, obrajilor și bărbie (acestea sunt de obicei cele mai uscate părți) .

Femeile sunt mai protejate de COVID-19 dacă iau aceste suplimente