Gurile rele spun una, Bădălău o duce pe Bianca Drăgușanu acasă, la Bolintin. Imaginile stau mărturie – Exclusiv

Gurile rele spun una, Bădălău o duce pe Bianca Drăgușanu acasă, la Bolintin. Imaginile stau mărturie – Exclusiv
Încă de la începutul relației sale cu Gabi Bădălău gurile rele au susținut că Bianca Drăgușanu nu este deloc agreată de mama și rudele bărbatului. Ba mai mult decât atât, cu luni în urmă s-a menționat și faptul că fosta soție lui Gabi Bădălău, cântăreața Claudia Pătrășcanu, ar fi complotat împreună cu fosta ei mamă soacră pentru a o îndepărta pe blondină din viața bărbatului.

Asta în contextul în care divorțul dintre Claudia și Gabi Bădălău nu s-a încheiat încă definitiv, iar pe de altă parte, între tânăr și Bianca au existat și suficiente momente de cumpănă în relație, în care aceștia s-au supărat și nu și-au mai vorbit. Însă, în ultimele luni relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare numai lapte și miere.

Bărbatul s-a îngrijit să-i facă o super petrecere de ziua ei, a răsfățat-o cu cadouri scumpe și, mai recent i-a fost alături la petrecerea pe care blondina a organizat-o cu ocazia aniversării fiicei sale, Sofia care tocmai a împlinit șase ani.

Gabi Bădălău o duce pe Bianca acasă, la Bolintin

În acest weekend Gabi Bădălău și-a luat iubita și au zburat în condiții de lux în Thailanda acolo Gabi își aniversează ziua de naștere și se bucură de prezența rafinată a iubitei sale pe care, continuă să o răsfețe cu tot ce e mai bun și mai frumos. Momentul aniversării pare un prilej interesant pentru Gabi să afirme dragostea pe care i-o poartă Biancăi astfel că a făcut publice imagini de cuplu cu ei doi și a încurajat-o și pe iubita sa să facă la fel.

A devenit clar pentru toată lumea, astfel, că în ciuda faptului că se spune că Bianca nu are ce să caute pe moșia din Bolintin, acolo unde familia Bădălău deține celebrul lor spațiul de evenimente de lux, Bianca Drăgușanu este de fapt o prezență obișnuită acolo. Drept dovadă stă și una din fotografiile de cuplu pe care cei doi l-au prezentat în acest weekend.

Aceasta este realizată chiar pe domeniul familiei Bădălău într-un loc foarte agreat de toți clienții lor pentru fotografii, deoarece simulează un tunel de lumini, numai bun de făcut poze de postat pe rețelele sociale.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi, nu a ratat ocazia să se fotografieze în același loc

În același loc s-a fotografiat, zilele trecute, și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, în compania actualei sale iubite, Ema Uta. Cei doi au participat la o nuntă cu ștaif unde atmosfera a fost întreținută de cei mai scumpi maneliști ai României și de Loredana Groza, presa scriind că Bodi ar fi cheltuit mii de euro numai pe dedicații muzicale pentru a-și răsfăța partenera.

Sursa foto: Instagram