Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate. Printre ele, produse blamate de doctori

Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate. Printre ele, produse blamate de doctori
Actrița din ”Ironman” și-a dus afacerea online la alt nivel. Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate. Printre ele, produse marcate ca ”periculoase” de către doctori.

În 2008, Gwyneth Paltrow a fondat Goop, care inițiat era o revistă săptămânală de lifeStyle (n.r. stil de viață). Între timp, site-ul a ajuns un brand global estimat la 200 de milioane de lire sterline. Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate.

Actrița în vârstă de 48 de ani este recunoscută ca fiind pasionată de terapii alternative cu energii. Mai mult decât atât, câteva dintre dietele recomandate de-a lungul timpului de vedetă au fost acuzate de către specialiști ca fiind periculoase. 

Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate. Covoraș de yoga de 700 de lire și vază de 400 de lire

Covorașul de yoga ce costă 700 de lire sterline

Printre obiectele ciudate și scumpe comercializate pe platforma Goop, ce aparține actriței, se află și un covoraș de yoga în valoare de 700 de lire steriline. Deși internauții au luat în râs de nenumărate ori platforma lui Gwyneth, aceasta este cât se poate de serioasă.

„Permiteți-ne să vă prezentăm covorașele cu infraroșu. În timp ce se încălzesc, reprezintă o experiență mai versatilă decât sauna și transpirați mai puțin. Puteți face din aceasta o bază de practică yoga sau de meditație. Sau puteți pur și simplu să vă relaxați cu o carte sau un film sau orice altceva”, scrie Gwyneth. 

Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate
Vaza este comercializată la 400 de lire sterline.

Printre obiectele presupuse a ajuta cu detox-ul, pe site mai pot fi cumpărate și o vază de 400 de lire sterline și un purificator de aer de 365 de lire. Evident, nu lipsesc ceaiurile și supele de detox, ale căror preț este de 180 de lire sterline. 

Produse blamate de doctori, vândute pe platformă. Plus lumânarea care miroase a părți intime

Gwyneth Paltrow vinde obiecte ciudate
Lumânarea cu miros de părți intime. Marca Gwyneth Paltrow

Nu este prima oară când Gwyneth stârnește controverse. În urmă cu ceva timp, aceasta vindea pe Goop un ou vaginal din jad, despre care doctorii au avertizat că poate fi periculos pentru organism. 

De asemenea, la vânzare pe site a fost și o lumânare parfumată numită ”Miroase a vaginul meu”. Aceasta costa 75 de lire sterline și a fost promovată ca mirosind ca părțile intime ale lui Gwyneth. Aromele ce au creat mirosul lumânării sunt note de mușcată, Bergamot citric și arțar cu nuanțe de trandafiri de damasc și zămoșiță. 

Foto: Facebook și dailymail.com

Bombă! Noi informații incendiare despre pedofilul Epstein, iubita lui și Prințul Andrew au devenit publice