Hâtz! Dorian Popa are o mare slăbiciune și se numește… Claus! Renunță la principii pentru „pofta inimii”

Hâtz! Dorian Popa are o mare slăbiciune și se numește… Claus! Renunță la principii pentru „pofta inimii”
Timpul se scurge rapid până la Crăciun, iar musculosul Dorian Popa e decis să renunțe pentru puțin timp la dieta drastică pe care și-a autoimpus-o. Nu se va arunca în oala cu sarmale, dar niște cozonac de la Cofetăria Claus sigur nu refuză. Și vă spunem de ce!

Dorian Popa a dat fuga la cofetăria lui preferată, Claus, pentru a se aproviziona cu cozonaci. Sunt „mica lui plăcere nevinovată” , la care nu poate renunța de Sărbători.

Artistul rareori se abate de la dieta strictă pe care o ține, pentru că – spune el – a muncit mult prea mult pentru pătrățelele de pe abdomen, ca să le strice cu o porție de cartofi prăjiți sau o mâncare grasă. Excepția pe care o face în fiecare an, de Sărbători, este acest cozonac plin de nucă și cacao, făcut după o rețetă care datează din 1960.


Musculosul s-a filmat cu un cozonac de casă copt în scoarță de brad, cu nucă și stafide, făcând tuturor internauților poftă!

Povestea cofetăriei Claus, locul unde trag toate vedetele

Zona centrală în care este situată Cofetăria Claus, bulevardul Banu Manta nr. 21, a atras de-a lungul timpului foarte multe celebrități. Aceste staruri autohtone au devenit clienți fideli, iar patroana, doamna Marinela Adam, din admirație față de ele, le-a creat o prăjitură care să le poarte numele.

Echipa cofetăriei Claus, în frunte cu Marinela Adam (a doua din stânga) fac cei mai buni cozonaci din Capitală, potrivit vedetelor.

În vitrina magazinului se pot zări prăjituri care poartă numele lui Fuego, Dan Diaconescu, Anamaria Prodan, Cornelia Catanga, Dan Capatos, Cristi Brancu și alții.

„Anamaria Prodan are o prăjitură mai specială, cu mai multe ingrediente, mai năstruşnică, aşa cum e ea! Lui Dan Diaconescu îi place ciocolată albă şi neagră, cu fructe în interior.”,  explică Marinela Adam. Cum au ajuns aceste persoane celebre în cofetăria Claus, ne spune chiar proprietara:

„Cred că ni s-a dus faima din vorbă-n vorbă. Maria Cârneci, de exemplu, a mâncat cozonac Claus la un eveniment. A venit la cofetărie, cu pungă după ea, să ne găsească. Un produs bun îţi aduce cea mai bună reclamă”.

Fuego, Marinela Adam și fiul ei, Claudiu Adam

Fuego este unul dintre artiștii preferați ai „mamei Claus”, astfel că prăjitura care îi poartă numele artistului a fost printre primele din seria „celebrităților dulci”. Prăjitura Fuego e din ciocolată fină, belgiană, iar acesta a venit personal să o guste. De atunci, Fuego a rămas un prieten și un client fidel al cofetăriei.

Au și dulciuri pentru diabetici

Cei care au probleme de sănătate și le este contraindicat să consume zahăr, se pot bucura de produsele tradiționale. La Claus se găsesc și bunătăți îndulcite cu ștevia sau îndulcitori speciali. Aceste produse se fac la comandă și, potrivit celor care le-au încercat, sunt 1 la 1 la gust cu cele obișnuite.